Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ftershOck
csendes tag
Üdv!
Adott egy Lenovo G565, random időközönként lekapcsol. Kipucoltam, újra pasztáztam, cpu stressz teszt és fur mark mellett a cpu 60-65 a gpu 70 körüli hőmérsékletre mászik, ám egy idő után kikapcsol. Ez van hogy 15 perc, van hogy egy óra, úgy hogy mennek a tesztek. Levettem ati controllban a proci sebességét, afterburnerrel meg a vga gpu és memória órajelét, így tovább bírja, de így is lekapcsol egy idő után. Tettem alá egy cooler master hűtőt, így elértem azt, hogy netezés/pókerezés/hearthstoneozás alatt már nem kapcsol ki, de amint valami 3d igényű játék fut, 20-30 perc max és zutty.
Szeretnék tanácsokat kérni, mit lehet tenni ilyen esetben? Találkoztatok-e már hasonló esettel? Abban sem vagyok biztos, hogy túlmelegedés okozza a problémát. Másik táppal már teszteltem, azzal is ugyan ez volt a helyzet (bár úgy tűnt mintha tovább bírta volna). A ventilátor szerintem pörög rendesen, kb 62 foknál szokott beindulni, valamint ha csak cpu stressz megy, akkor vissza is szokta hűteni 50-53 fokig a procit. Az aksija már csak kb 5 percet bír, ezért táp nélkül nem nagyon tudtam tesztelni, de aksival és aksi nélkül is ugyan ez a helyzet tápról.
Az előfordulhat hogy mivel picit mozog a tápcsatlakozó, nem megfelelő a csatlakozás így jobban melegszik a táp miatt a gép mint kéne?
-
@ftershOck
csendes tag
válasz szabonagyur #18986 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nincs rajta már gari.
-
@ftershOck
csendes tag
-
@ftershOck
csendes tag
sziasztok
baleset történt...
öcsém laptopozott az ágyon és (elmondása szerint) a laptop megbillent, és hogy ne essen le, hirtelen rácsapott, a gép lefagyott és azóta nem ad képet....van valami amit érdemes megpróbálni, vagy szerviz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux haladóknak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest