Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Abba szeretnék segítséget kérni hogy van egy Lenovo B590-es laptop-om, amire szeretnék rátenni egy Windows 7-et 64Bit Ultimate. Eddig minden oké volt a Windows telepítése során, na de amikor következtek a Driverek telepítése........
A Lenovo oldalán úgy írták hogy elsőképp a Chipset -et telepítsem, majd az Ethernet (LAN) utána az AUDIO , és utána a Desktop azaz a Graphics Card, Ezzel mind meg is volnék. Utána miután ezek megvoltak rátettem a Lenovo Solution Center-t ami leellenőrzi hogy minden oké-e a gépben, és ott ki írta hogy nem volt Software Update ami lényegében, letölt egy programot ami a kellő drivereket leszedi, ez nagyon király már azt hittem hogy sinen van a dolog. Elindítottam hát hogy telepítse. De megállt a Fingerprint Software telepítésénél, legalább 15 percet azza töltött, Aztán láttam hogy a folyamatot kijelző %-ok mérce egyszer 95% aztán vissza 90% (kb), hát gondoltam ez így nem jó, tehát bezártam. Nem gondoltam hogy pont ezzel lesz a gond, mert már harmadjára próbálom meg rátenni a Win7-et ( Azaz a Win7 felmegy simán, csak a Driverekkel vagyok gondba ) . Első alkalomnál egy alkalmazás meghülyítette, akkor újra kellett tenni, mert más nem volt. Aztán a második azt volt amiért valójában írok, csakugye a 3. telepítésnél közbejött ez a Fingerprint Software probléma. Tehát van a Power Manager amit telepíteni kell vagy ajánlott pontosan nem tudom,de a Lenovo Solution Center jajgat ha nincsen. Telepítem a Lenovo oldaláról letöltve, de hiába teszem fel, ugyan úgy nem fogadja el a Lenovo Solution Center és nem tesz ki egy nagy Akkumulátor jelet a tálcára fektetve. De ha a Lenovo Solution Center-által felajánlott linkkel letöltök egy másik Power Manager Software-t akkor ha azt telepítem ki tesz egy akksi-t a tálcára, de nem olyan mint ami kelle legyen ( sokkal kissebb ) , ugyanis amikor elsőre telepítettem a Win7-et akkor sikerült ezt a Power Manager dolgot megoldani.
tehát nem úgy néz ki az akksi, és a kezelő felület is más, és a Lenovo Solution Center se fogadja el ( ő ajánlotta )
Amikor elsőre telepítettem azaz amikor sikerült össze hozni a Power Managert akkor olyan volt a kezelő felület hogy volt 2 óra rajta ami mutatta a CPU-t és a GPU-t valahogy ÍGY és amit 2. és 3. alkalommal tettem fel annál ilyen nem volt és így festett kb tehát az a 2 kis óra onnan eltünt. Ez a nagy probléma, hogy most nem tudom hogy mit csináljak, rakjam újra negyedjére, vagy micsoda?
Előre is köszönöm a segítségetÜdv
Zoli[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy Windows 7 alatt hol tudom beállítani a wifit- hogy az 5hz-n lévő jelet is lássa? Mert a Laptop támogatja, és a router is, de mégsem látom a jelet.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zoli -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy pár napja újra kellett raknom a Windows 7-et a Lenovo B590-es Laptopomon. És az újrarakás után a mikrofon nagyon halk, tehát hogyha a mikrofon 100%-ov van akkor semmi nem hallható, csak hogyha +30db erősítést ráteszek , de akkor meg serceg.......
Mielőtt újra raktam a gépet minden rendesen ment. És nem tudom, hogy most miért nem, pedig a Lenovo System Update minden drivert felrakott.
Remélem sikerül megoldást találni a problémára.
Előre is köszönöm.Üdv
Zoli -
Atlantisz48
őstag
válasz Atlantisz48 #16523 üzenetére
Szerk:
Hogyha a +30db erősítést ráteszem akkor hallható a beszéd, de serceg alatta. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
BIOS-t szeretnék frissíteni a Lenovo B590-es laptopomon, de sajnos nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki.
Jelenlegi BIOS verzióm: H1ET84WW (1.22).
Keresgéltem az interneten, és csak ezt találtam:Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest