Hirdetés
Aktív témák
-
papper20
csendes tag
Sziasztok fórumlakók!
Van egy nagyon furcsa problémám! Van egy samsung r538-as laposom. Játszok.. játszok.. egyszer csak paff kikapcsol.. de ezt random csinálja minden előzetes jel nélkül. Nem forrósodik, nem nyom forró levegőt. Mitől lehet ez?
Üdv Dani
papper20 felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
papper20
csendes tag
Hát legyen.. meglesem everesttel! Köszönöm
-
papper20
csendes tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Fujitsu Siemens Amilo xi2550 típusú lapost. Mire hazaértem, érdekes módon nem volt jó a billentyűzete.. Nem is ez a gond, 1-2 nap és jön az új bill.
A gond az, hogy a fényerőt sehogy sem tudom állítani.. Hiába húzogatom windowsban a fényerő csúszkáját, nem történik semmi,BIOS-ban sincs lehetőség állítani.. Programokkal próbálkoztam, az iBrightness írt ki annyit,hogy 10%-on van a fényerő, de ha ott is fel akarom húzni, semmi nem történik, visszadobja 10%-ra. Hogyan tudná növelni a fényerőt? Minden driver fentvan..
Különböző oprendszerekkel próbálkoztam, de egyik sem mutat hajlandóságot, viszont mindegyik rendszeren az Ibrightness 10%-ot mutat, ami valósnak tűnik..Várom a tanácsokat..
Köszönöm előre is..papper20 felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
papper20
csendes tag
-
papper20
csendes tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Fujitsu Siemens Amilo xi2550 típusú lapost. Mire hazaértem, érdekes módon nem volt jó a billentyűzete.. Nem is ez a gond, 1-2 nap és jön az új bill.
A gond az, hogy a fényerőt sehogy sem tudom állítani.. Hiába húzogatom windowsban a fényerő csúszkáját, nem történik semmi,BIOS-ban sincs lehetőség állítani.. Programokkal próbálkoztam, az iBrightness írt ki annyit,hogy 10%-on van a fényerő, de ha ott is fel akarom húzni, semmi nem történik, visszadobja 10%-ra. Hogyan tudná növelni a fényerőt? Minden driver fentvan..
Különböző oprendszerekkel próbálkoztam, de egyik sem mutat hajlandóságot, viszont mindegyik rendszeren az Ibrightness 10%-ot mutat, ami valósnak tűnik..
Várom a tanácsokat..
Köszönöm előre is..papper20 felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
papper20
csendes tag
Annyi kérdésem még lenne, hogy az "fn" billentyűt le lehet cserélni? nem megy a laptopban a billentyű, usb-set használok, de kellenének azok a funciók..
fujitsu siemens amilo xi 2550
-
papper20
csendes tag
válasz ktommy91 #38509 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet az, hogy egy laptopban vagy felpörög egy venti, vagy nem? Kíváncsiságból felraktam egy xp-t, azóta csinálja.. Újaraktam a windows vistát, eddig ezt használtam de nem volt vele probléma.. mi lehet a gond?
-
papper20
csendes tag
válasz vilmaboy #38511 üzenetére
szia!
amilo xi 2550 lenne a páciens, xp csak kísérleti céllal lett volna fent, egy progit akartam kipróbálni.. elfutna minden szó nélkül a win7 is, de az a gond hogy egyszer felpörög, lehűti 60 fokról 40-re, aztán semmi.. kész, kalap kabát, meghalt...
Mit tehetek az ügy érédekében? CPUID-vel és Speedfan nézem, semmi állítási lehetőség sincs, 80 fok körül kikapcsolom, hadd hüljön..
U.I.: Újra pasztáztam, de ez sem segített rajta.. Mit tegyek?
-
papper20
csendes tag
-
papper20
csendes tag
válasz vilmaboy #38529 üzenetére
oksi, felpakolok nemsokára egy win7-et.. de esetleg annyiban tudsz segíteni, hogy kell lekötni róla a szabályzót? Esetleg ha folyamatosan kapna áramot és menne szerinted jó lenne? Honnan érdemes átkötni áramot?
Üdv Dani
-
papper20
csendes tag
válasz Sixty21 #39696 üzenetére
Történt vele valami? Megütötted? Mozgasd a kijelzőt, hogy úgy ad-e képet, lehet, hogy kontakt hiba..
Másrészt elnézve a specifikációt, nem lehet 1 évnél régebbi, ha így van akkor elviekben van rá gari, tehát szervíz megcsinálja..
-
papper20
csendes tag
válasz Sixty21 #39705 üzenetére
Mivel eltűnik képernyő, az nem biztos, hogy kontakt.. Attól függ hol van az érintkezési pontja, hogy kikapcsolja a képernyőt, álltalában 25-45fok van beállítva.. Ha nagyon sokszor nyitogattad, az is elképzelhető, hogy a zsanérnál levezetett inverter vagy LCD kábel sérült/használódott el..
Ezzel a modellel az a gond, hogy nagyon nehezen lehet hozzá alkatrészeket találni..
Inverter kábel már vanHa más nem, nem akarsz vele bajlódni akkor vidd be szervízbe, ott majd segítenek.
-
papper20
csendes tag
Halli!
Van egy Samsung R538-as laposom. A lényeg, hogy játék közben kikapcsol, Sims 3 közben random leáll, most felraktam barátnőmnek a sims2-t, de az is leáll... Miért van ez? Önvédelmi rendszer lenne, ha netán túlmelegedne?
A kép közvetlen játék újraindítás után van.. Ennek nem kellene annyira durvának lennie..
Olvastam egy oldalon, hogy lehet adapter probléma is, sőőt egy srácnak ez is lett a megoldás.. Ez kicsit hülyén hangzik, de lehet ez?
Köszi a válaszokat!
-
papper20
csendes tag
Hali!
Volt ez a kérésem (#39767) amire kaptam is választ, legfőképp azt, hogy takarítsam ki. Szét is szedném, de a garancia miatt nem nagyon merem. A garanciális javítása Pesten lenne, de én Szentesi vagyok, meg amúgy is 2-3 hétbe telne..
Hogy tudom kitakarítani úgy, hogy ne vesszen el a gari?
U.i.: Sűritett levegős ötleteket nem kérek köszönöm, csak mert máshol ezt mondták, de inkább kihagyom.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Hófehér HP 15,6"Intel Silver n4000(2,6Ghz),8GB RAM,SSD,jó akku,Új töltő,szép állapot
- Dell Latitude E5520 i5 8gb RAM
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest