Hirdetés
Aktív témák
-
-
addikt
válasz kakascsipes #26502 üzenetére
Olyan nincs, hogy "gondolt egy és nem indul". Próbáltad már újratelepíteni a játékot? Nem kell valami más cucc is hozzá? Az a baj, hogy ilyen problémákban nehéz segíteni, magadnak kell rájönnöd, próbálj a google-lel keresgélni hasonló problémák után...
-
addikt
válasz Sandrew #26591 üzenetére
Pedig alapértelmezetten az Intelnek kell mennie, az Nvidia csak akkor megy, ha beállítod az adott alkalmazásra a vezérlőpultjában. Biztos, hogy nem veszi vissza az órajelét? Hol csekkoltad? Nehezen tudom elképzelni, hogy 2D-ben is fullon van a kari Még az Intel is pihen nálam 2D-ben...
-
addikt
válasz szeszab #26687 üzenetére
Kicsit jobban utánanéztem, és nem teljesen úgy van, ahogy írtam. Amit találtam: maximum 4 partíció lehet egy vinyón. Ezek közül lehet mint elsődleges, de akkor már kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. De lehetőséged van a 4 partícióból egyet kiterjesztett partícióként kijelölni, amit további logikai partíciókra oszthatsz. Így lehet négynél több partíciód.
Kb annyi a különbség az elsődleges és a logikai között, hogy rendszert csak elsődlegesre telepíthetsz.
Nálad szerintem az a baj, hogy egy elsődleges partíciót akarsz tovább bontogatni. Valahogy át kell szervezned a partíciós táblát... -
addikt
válasz szeszab #26695 üzenetére
Az a baj, hogy már van egy kiterjesztett partíciód, és csak azt tudod tovább osztani logikai partíciókra. Több kiterjesztett partíciót nem csinálhatsz. Gondolom pont elválasztja a szabad helyet és a kiterjesztettet egy másik partíció... na ez is gond, mert több darabban nem lehet kiterjesztett partíció. Esetleg egy print screent tudnál feltölteni a partíciós tábládról? Mert jó lenne látni, hogy mi a helyzet...
-
addikt
válasz szeszab #26705 üzenetére
Igen pont ezt mondtam, hogy már 4 partíciód van, tehát tovább nem oszthatsz egy elsődlegest sem, csak a kiterjesztettet. Szerintem zsugorítsd le a c-t, és terjeszd ki a d-t. Így lesz egy nagy d-d, amit akár tovább is oszthatsz. Így működnie kell. Az OEM amúgy minek kell neked neked?
-
addikt
válasz szeszab #26720 üzenetére
Aham... akkor a logikai meghajtót nem tudod bővíteni, mert a "külső" kiterjesztett partíció már le van foglalva vele. A kiterjesztett partíciót kellene bővítened, és aztán a d-t. Én amúgy sosem szarakodtam a windows meghajtó-kezelőjével, mindig valamilyen külső, professzionális progit használtam erre a célra. Bebootoltam CD-ről, aztán csókolom, minden simán ment, nem zavarta, hogy jaj fut a windows, rendszerfájlokat nem tud áthelyezni stb stb... És linux fájlrendszert is kezelik...
-
addikt
válasz donjohnson #26740 üzenetére
Eszközkezelőben nézted mi van beállítva az IDE vezérlőnél?
-
addikt
válasz donjohnson #26743 üzenetére
Akkor vagy az optikai meghajtó húzza le a DMA controller sebességét, vagy csak 40 eres kábelre vannak kötve. Szerintem az előbbi. Sajnos mindig a leglassabb eszköz adja a max. sebességet a DMA controlleren.
-
addikt
válasz donjohnson #26752 üzenetére
Szerintem nem a kábel, notebookokba úgy tudom csak 44 eres ide kábelt raknak, ez a 40-80 eres dolog inkább az asztali gépeknél szokott gond lenni.
Ha letiltod a CD-t, akkor elvileg fullon kéne menni a vinyónak, szvsz egy próbát megér. -
addikt
válasz donjohnson #26756 üzenetére
Húzd ki . Elvileg ki lehet pattintani, úgy mint egy fiókot. Bár ez minden típusnál más, van ahol odacsavarozzák. Mást nem nagyon csinálhatsz...
-
addikt
4 és fél éves gépre már ne költs, egyszerűen nem éri meg. 30-50 pénzért ma már sokkal jobb hardvereket kapsz. Csodálom is, hogy nem adtad el, a high-end gépeket gyorsan elkapkodják, és vehettél volna már rég egy újat. Most már nem éri meg eladni, de esetleg megpróbálhatod, ebből is összejönne jó pár 10 ezer Ft, és könnyebben vehetnél egy újat.
-
addikt
válasz Omega81 #27975 üzenetére
Fent baloldalon az utolsó előttit és a mellette lévőt (jobbról) kösd össze. Tehát bal felső sarokban lévő tű kimarad. Arra vigyázz, hogy csak ezt a kettőt kösd össze, a pali alufóliát használt, ami nem is hülyeség, de van erre egy speciális kis műanyag valami, nézd meg, hogy van-e hozzá.
-
addikt
válasz sirszevenap #28434 üzenetére
Gyártó oldalán nem találtam drivert én sem, próbáld meg az egyes alkatrészekhez külön-külön drivert keresni. Amúgy ha a win7 felrakta a sajátjait, akkor nagy baj nem lehet.
Két fekete sáv azért van a kép szélén, mert nem wide screen felbontásban vagy. Amúgy ez kikapcsolható a VGA vezérlőpultjában.
-
addikt
válasz Vardar #28879 üzenetére
Windows lemezkezelő is tökéletes erre a feladatra. Csak 50 giga nehogy kevés legyen, a Win7 Windows mappája idővel elég szaporán növekszik, nekem 65 gigás a rendszerpartícióm és már 55 giga foglalt. Igaz, én sok progit telepítek. Az adatpartícióm meg 400 gigás (szép kerek szám ).
-
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm acetont tartalmazó szerrel tisztította meg a laptopját, ami szépen lemarta róla a fekete festéket . Lehet erre valamilyen festéket kapni? Vagy cserélheti a burkolatot? Esetleg valaki elvállalná a javítását?
-
addikt
válasz beszter1991 #33974 üzenetére
Nekem 60 fok üresjáratban, szóval normális értékeket kapsz.
-
addikt
Sziasztok!
Nagyon melegszik a laptop HDD-m, milyen hűtést ajánlotok?
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest