Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Hali!
Úgy tudom az L7700 nem fog menni a sima 965-ös alaplapban. De szerintem nézz utána. A melegedésen az is segít ha 2 MB cache-es procit választasz. Mondjuk a teljesítménynek nem tesz jót.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Biztosan sokkal kevesebbet fogyaszt, meg kisebb a TPD-je, tehát a venti is kevesebbet megy majd. Csak kérdés, hogyha még a régi procidat el is adod, akkor is megéri a több tízezer forint és a gari elvesztése azt a manővert...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
JOkE01
tag
Én próbáltam régen még a pc-ben egy apacer ssd-t nem a legjobbat de igazán nem vettem észre különbséget talán picivel gyorsabban indultak a programok, de ha több művelet zajlot rajta pl fájlmásolás közben nyitottam böngészőt az nagyon lassú volt a hdd-hez képest.
Milyen windows-t használsz?
Én az RV509-esemre először w7 ultimate-t raktam és nem voltam vele megelégedve, pedig 64 bit-es volt.
Most felraktam a hivatalos thin w7-et és nem ismerek rá a gépre. Igaz csak 32 bit-es de fényévekkel gyorsabb és most, hogy megy a böngésző + utorrent 470 mb-on csücsül a memóriában.
[ Szerkesztve ]
-
JOkE01
tag
Kollégámnak is 64 bit es Win7 prof-ja volt fenn az RV509-es én és szidta nagyon elhozta felraktam neki a thin-t és azóta nem ismer ő sem a gépére.
Ha csak nincs valami különleges oka a 64 bit-es rendszer használatának szerintem nem érdemes, legalábbis az eddigi saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján.
Sőt egy karcsúsított rendszer esetén bőven elég a 2 gb lapozófájl nélkül is egy átlagos felhasználáshoz.
Persze nagy felbontású videók editálásához, tervező programokhoz elkél a 4 gb de más körülmények között szerintem teljesen felesleges.
Egy rendszer telepítés meg nem kerül semmibe, egy próbát megér Ha nem válna be még mindig bővítheted a memóriát.
-
eketomy
senior tag
Ez is teljesen jó amit te linkeltél! Igen sajna a mai világba a pénz beszél! Én a kategória legjobbjait linkeltem el és felhívtam a figyelmet a sok lyukú szellőző alu vázra! De amit te linkeltél az is sok lyukú nagy ventis tud jól szellőzni csak műanyag de sebaj, mert így jóval olcsóbb, teljesen korrekt és árban is szerényebb!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
nagyúr
Az biztos, hogy egy SSD-vel és 4GB rammal jobb teljesítményt fog nyújtani, mit egy harmatos E-350-es AMD, vagy valami Celeron procival szerelt noti egy 5400 prm-es HDD-vel, 2GB-al valamelyik Tacskóból...
Egy 1.6-os Core2-es gép még mai is elég jól teker, ha meg ne gyötröd FullHD-s videókkal, akkor a GMA is jó mindenre...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
köszörü
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Hófehér HP 15,6"Intel Silver n4000(2,6Ghz),8GB RAM,SSD,jó akku,Új töltő,szép állapot
- Dell Latitude E5520 i5 8gb RAM
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest