Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Vistát támogat csak a gép adatlapja alapján.
Drivereket gondolom nem tettél hozzá fel semmi extrát, mert a Win 7 alapból felismert gyakorlatilag mindent. Ez így is van rendjén, de ez esetben lehet, h valami mégiscsak összeakad.
Mivel elvileg a Vista driverei jók a Win 7-hez is, tedd fel hozzá a Vista drivereit, legalábbis a chipsetét/USBvezérlőét, aztán ha nem javul, akkor vissza a Vistát.
Ha a hiba ott is fennáll, akkor valami más lesz a hiba, de legalább ezt a lehetséges hibaokot kizártuk.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
xcds
őstag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sajnos nincs rá lehetőség, mert a tv otthon van családnál, az otthoni gépek pedig nem elég erősek az 1080p-hez, ráadásul HDMI kimenet sincs rajtuk, asztaliak. A laptopommal szoktuk használni, amikor hazamegyek.
Igaz, a TV-hez 1-2 héten belül veszünk 1 médialejátszót, szóval ez a kérdés megoldódik majd, csak aggaszt a dolog, és ha tenni akarok valamit ellene, akkor most kell, mert vasárnapig szól a hivatalos HP gari."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
-
Z86
őstag
Aha szóval ezeket így számolják, hogy 2*3, 3*3, 2*4 és hasonlók. Ennek megfelelően alakul a feszültség, ha pedig nagyobb kapacitású kell, akkor több cellát ill. nagyobb mAh értékűeket tesznek bele. Köszi a választ!
Ez az acer kicsit megkavart azzal, hogy csak a mAh értéket írták ki az adatlapjaikon.[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
-
tevike
senior tag
Értelek,milyen procit vettél bele és mennyiért?Illetve most ilyen hardverrel neked mit teljesít a géped?
Win7 ultimate-t tudnék csak gépre rakni az meg állítólag még jobban meg eszi a gépet mint a home premium ami most van fentMeg most akarok 1 giga ramot bele venni lehet,mert bővíteni még van 1 hely benne azt hiszem.
Apropó könnyen beszerelhető a ram?
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Bocs,csak már kavarodik a fejemben minden,tehát akkor a T7200-as 100% hogy jó,és működik.Csak bios frissítés kell,ehhez viszont én abszolút nem értek,mennyire bonyolult?
Vagy egyáltalán hogyan kell csinálni? Gondolom gép szervizbe felesleges ezzel vinni mert a bőrt is lerántják az emberről..- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Tehát bármilyen procit veszek bele T2450 vagy T7200-ast akkor bármelyik azonnal működni fog,nem kell bios-t frissíteni?
Mert ha igen akkor ez jó hír nagyon.
mickemoto: jesszusom,hát ezt rohadt szar szétszerelni,de hát netbook,minden sűrítve van rakva bele
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
Caesarion
aktív tag
-
tevike
senior tag
Köszönöm a választ! Igazából a játék nem fontos csak van 1-2 régi kedvenc amit szívesen néha elpötyögnék rajta,wow és cs 1.6 ezek menjenek ez a lényeg.Nem akarok én crysis2-t vagy ilyen dirt-t nyomni,arra ott a konzol....
Szóval azt mondod hogy az a paszta ami rajta van valószínűleg elég lesz,ez a lényeg,köszönöm a tippet,a segítséget,és minden egyebet,remélem nem sokára egy T7200 vagy egy t5500-as lesz a gép lelke
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Naggyon jó Ma meg veszem a procit,remélem minden rendben fog menni,holnap reggel meg veszek egy pasztát aztán ha minden jól megy már holnap az fog benne üzemelni.
Megnéztem a nagy fedőlapot amit mondtál,és ott van minden,a ram,cpu és a rézhűtő bordák(vagy is rézszínű)
A procit azthiszem 3om csavar tartja,azokat kiszedem és utána hozzá férek a procihoz..ennyi?
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Hát az fasza nagyon...mert én akartam játszani rajta
Most betettem az új procit,viszi rendesen,de kicsit földhöz baszott mikor meg láttam hogy wowba az eddigi 15fps helyett vagy 30-40-t remélve ugyan úgy 15fps maradt...cs-be is nem bírja állandó 100fps-re meg tartani a proci a játékot lemegy néha 30-40re.És ez akkor ezek szerint mind ennek a csodálatos videó kártyának köszönhető.VIA Chrome9 HC DX9 256Mb gratulálok neki,hogy 256mb-nyi memóriával ennyire képes
Everest álló állapotban 58°-59°-t ír a procira,terhelés(nem max szerintem) alatt 64° ez így korrektnek mondható?
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
nekem stagnál 58-59°-n állandóra,egyenlőre még ez alá nem ment ezidáig.
Igen,ezt a hozzászólást elolvastam múltkor is,de egy pár fps javulást reméltem egy 3xor erősebb processzortól,ha nem is sokat legalább párat
De ami a lényeg hogy akkor a processzor jó,nem pörög túl/melegedik,jár a piros pont a Ph-s kollégának akitől vettem,mert nagyon rendes volt.
Sandrew: Ne idegelj Fx5200,de jó kis kártya volt.......régen nekem is volt,de szerettem...
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Viszont ahogy mutatja Everest barátunk 59° és ahogy elindítok 1 programot - filmet 64°-ra ugrik.De egyből,nem melegszik hanem egyből 64-et mutat.Ez így normális?Meg a ventilátor egyfolytában meg igaz nem maxra pörögve,de eddig nem ment,persze erősebb procinak nagyobb hűtés kell ez abszolút logikus,szóval ha neked is ilyen akkor nincs gond vele.Csak ilyenkor az ember minden zajra figyelmes lesz
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Szerintem a Everest home bugos....mert felrakom max grafra felbontásra pl a wowo-t úgy hogy 2 fps-t mutat,és akkor is 64°,ha meg le jövök tálcára nézem a hőfokot az everestben és 64°-ról azonnal vissza megy 59°-ra.Szóval erről a két hőfokról váltogatja....ezt a kettőt mutatja,nincs átmenet köztük
Nincs valami pontosabban mérő program?
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Utána néztem és leszedtem a Speedfan-t.
Úgy hogy csak a net megy a processzorra ( Core 0 , Core 1) 51-52°-t(mikor semmi se megy csak áll a gép 45°) ír és pipa van mellette.
Amikor jéték ment akkor 60-63° körül volt.De a ventillátor alapból pörög 46°nál is csak mikor 60köré megy a hőmérséklet akkor erősebben felpörög.
Két adat van még Temp1(gondolom az egész gép hőmérséklete talán?!) 55° itt tűz jelet rakott ki(50° felett a prociknál is tűz jel van),és van egy HD0: 38°
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
Rendes vagy és idáig sokat segítettél tényleg,szóval a tanácsokat és a jó indulatot köszönöm,szívem szerint piros pontot is ajánlanék neked
De 70-t nem is reméltem soha,igazából 60.000-re lőttem be én is az árát reálisan,nem akarok többet várni mint amennyi,csak reális árat vártam tőle,és az 50.000 jelen esetben nem az.Lehet hogy bontva többet ér,csak tudod a francnak van kedve miszlikbe aprítva eladni...- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
eketomy
senior tag
Anno lett még a szétszedésről video is linkelve, toshiba a noti, én nemtudom, hogy azoknak lehet -e állítani vagy sem a zsanér feszességet, igen ahhoz mindenképp szét kell szedni, de gondolom ez már megtörtént mert azért lett elküldve a videóról a link!
Ha meg nem, akkor ez egy jó ötlet mivel abban én sem vagyok biztos hogy melyik tipusnak lehet állítani feszességet én még nem találkoztam olyan tipussal amit anyával lehetne orvosolni ill. nem is próbáltam ilyen merészebb megoldásokat, amit cserélni kell azt sztem jobb egy jóra lecserélni, normál esetben pár ezer ft-ért lehetne kapni az meg nem egy egetrengető összeg
Mindenesetre megér végülis egy szétszedést hátha egy kis maszekolással meg lehet húzni a zsanért.[ Szerkesztve ]
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
Igen jah, végülis én is ilyen vagyok, addig szoktam barkácsolni valamit amíg vagy meg nem csinálom vagy ki nem csinálom (azért általában megcsinálom)
De a viccet félretéve valamilyen úton módon tuti meg lehet csinálni hogy jobban szoruljon, valamivel ki kellene ékelni és kisérletezgetni ameddig jó nem lesz. egy kis kézügyesség + türelemmel bármi megoldható!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest