Hirdetés
Aktív témák
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy 3 Com 3C 905C-TX hálózati kártyám és a Windows 7 nem talált hozzá drivert és én sem akár hyányat le töltöttem egy sem volt jó és a Driver Génius sem meg más driver kereső program sem talált hozzá drivert pedig Windows xp vel ezt használtam. Tudna valaki segíteni? Tudna valaki drivert hozzá ? Vagy lehet hogy nincs hozzá Windows 7 driver ? Előre is köszönöm a választ.
-
Irvkhf
aktív tag
Az Xp s driver telepítése el sem indul.
-
Irvkhf
aktív tag
Olyat is kerestem egy csomót és egy csomót le is töltöttem és fel telepítettem de az sem volt jó hozzá azt is próbáltam.
-
Irvkhf
aktív tag
Köszönöm szépen meg próbálom majd.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok tudna valaki segíteni hogy honnan tudnék letölteni egy Asus A7v266-c tipusu alaplaphoz alaplapi hangkártya drivert Windows 7 hez köszönöm a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok valaki tudja miért nem állítja be a Windows 7 az alaplapi hangkártya drivert az Asus A7v266-c tipusu alaplapon ?
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy mikor lesz Windows 7 es driver Ati radeon 9200 as kártyához ha lesz egyáltalán mert úgy tudom még nincs.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok tudja e valaki hogy Nec N4 IBFGL V 1.3 alaplapon érdemes e frissíteni a biost hogy az alaplap támogassa a Pentium 4 processzort 3 Ghz 533 Fsb ig.
-
Irvkhf
aktív tag
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy tudnám le tesztelni a táp egységet a gépemben hogy jó e.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz DJ WOKKY #31266 üzenetére
Tönkre menés alatt azt értem hogy nem is olvassa a lemezeket mindegyik Samsung volt és ez a leg utóbbi harmadik modell is Samsung a pontos modell Samsung Sh S 223. Azért Samsung mert csak arra adnak két év garanciát a többire csak egy évet adnak és pont azért vettem Samsungot hogy minél tovább legyen rajta garancia pont az ilyen esetekre meg amúgy is Samsungot akartam venni csak így járok velük és nem értem miért.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok szerintetek mennyire lehet megbízni a Windows 7 élmény indexében.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz Воланд #31316 üzenetére
Konkrétan arra irányul a kérdésem hogy az én gépemben egy Nvidia Geforce 430 Gt videó kártya van ami 6,6 ot kap és most le minősíttettük egy ismerős gépét Windows 7 el amiben egy Nvidia Geforce 8600 Gt van és 6,4 et kapott és esz szerintem irreális mert az én Nvidia Geforce 430Gt videó kártyám szerintem sokkal jobb és szerintem sokkal többet tud és kell hogy tudjon mint egy Nvidia Geforce 8600 Gt. Szerinted vagy szerintetek ez hogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz Воланд #31318 üzenetére
Ez nem létezik szerintem nem tudsz valami jó programot amivel le lehetne tesztelni vagy le mérni hogy ténylegesen mit tudnak és mit érnek el. Az egyik ismerősömnek van egy ha jól emlékszem de nem vagyok benne biztos egy Ati radeon 5780 vagy valami ilyesmi amire azt mondta hogy 40 ezer volt egy éve és azóta nem hogy csökkent hanem még drágább lett a boltokban. Kérdeztem tőle hogy mit ír rá a Windows 7 élmény index de nem nagyon dicsekedett vele azt mondta hogy nem emlékszik rá és utána később se nagyon hozta fel a témát.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz Воланд #31320 üzenetére
Meg még az is érdekes hogy az ismerősömnek volt két gépe az egyik egy 3 Ghz es Pentium 4 a másik egy 3000 + os 2 Ghz es Amd ami 2 Ghz en ment és utánna fel vettük 2,2 Ghz re és szinte már 2 Ghzen majdnem ugyan annyit mutatoot a Windows 7 élmény indexe a két processzorra. Ilyen 4 körüli értéket. Meg az is érdekes hogy egy másik ismerősöm laptopja ami ilyen alap alaplapi videókártyával és ilyen 100 ezer forint körül volt két magos 2,2 Ghze es processzor van benne az meg 5 öt kap mikor az én asztali gépem ami szintén Amd és két magos és alapból 2,9 vagy 2,91 Ghz en megy az meg 5,9 et kap.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz Irvkhf #31321 üzenetére
És a két magos 2,2 es is Amd. Mig egy másik laptopon egy két magos 1,89 Ghz es Pentim vagy Celeron nem vagyok benne biztos hogy melyik az meg 2,5 kap a processzorra mikor egy 2000 + os Amd is néztem 1,7 Ghz en és arra meg 2,7 et adott. Ezzel tényleg nem nagyon kell foglalkozni. Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok van két számítógépem ami vezetékes routerral van össze kötve mert mind a kettőre kell internet. Az volna a kérdésem hogy tudnék egyikből a másikba bele menni úgy hogy ne lehessen észre venni a másik gépen vagy simán és hogy tudnám le tiltani hogy a máik ne tudjon a routeren keresztül az én gépembe bele menni vagy szét nézni benne.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok team wiewer en keresztül újra lehet telepíteni egy számítógépet.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz DJ WOKKY #31789 üzenetére
Igen úgy gondoltam hogy egy másik gépet és pont így gondoltam ahogy írtad te is hogy nem nagy valószínűséggel lehet újra telepíteni egy másik gépet team viwer en keresztül de egy ismerős azt mondta hogy szerinte igen és én nem értettem vele egyet mert szerintem nem de viszont örülnék neki ha lehetne ilyet csinálni mert akkor legalább nem kellene el menni a haverhoz hogy újra telepítsem a gépét hanem itthonról meg csinálnám de akkor ennek nem nagy esélye van.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Az volna a kérdésem hogy egy 400 Fsb ig támogató chip szettes alaplapba bele rakhatok e egy 533 Fsb processzort. Azt állították nekem hogy állítólag bele lehet rakni csak nem 533 Fsb n fog menni hanem csak 400 Fsb n és nem fog tönkre menni. De szerintem nem lehet bele rakni.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudnék venni egy Sh - S 223 dvd író előlapot.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Az volna a kérdésem hogy ki cseréltem az alaplapot a gépemben és tudna valaki segíteni hogy a ház kábeleit hogy dugjam rá az alaplapra hogy mit hova tegyek.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest