Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Beállítottam a Samba szervert ugyanígy, ahogy ezen a fél perces videón van, de mikor tesztelem ugyanazon eszközön lévő ES fájlkezelővel (feltettem az smb pluginját), nem lát semmit. Valamit elrontottam? Gondolom, kellene látnia attól, hogy ugyanazon eszközön van!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #69348 üzenetére
A YouTube valamiért nem engedi megtekinteni képernyőképes videóimat. :/
Air: bocsesz, nem is Es! Astro!
Szóval ne erőltessem az ugyanazon készüléken való tesztet?
Igen, ugyanazon a porton! Igazad lehet, így lehet, hogy nem fog menni. Csak ki akartam próbálni, hogy a majd kell egy adott gépnél, akkor menni fog-e. Kösz szépen! 👋[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Újabban, ha teljes nézetről mobil nézetre váltok(váltanék) itt a fórumon, akkor a mobilarena.hu ugrik be. What?!
Chrome és CM alatt is. Ez másnál is fellép?[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
A kedvenc fájlkezelőm mindig kifagy fájl műveleteknél. Lehet ezt az eseményt naplózni direktbe? Esetleg naplózza az android? Írnék a fejlesztőnek, ha megtudnám, mi baja.
Próbáltam az aLogcatget, de az nem naplózza részletesen a kifagyást. Csak egy shutting down-al.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Tiger. #69384 üzenetére
Tegnap csináltam egy hasonló, ciklikus parancsot. E-Robottal. A lényeg az ébresztés, várakozás, leállítás volt. De talán magadtól is boldogulsz a robottal. Keress rá: e-robot mobilarena.hu
Majd találsz egy cikket. Nézd meg a legújabb hozzászólásokat. A fejlesztő is ad tanácsot, ha kéred. Sok sikert!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz Tiger. #69397 üzenetére
Figyelj! Automatizalni akarsz. Erre ez az egyik, ha nem a legjobb. Ha ennyire fontos ezen dolgok autómatizálása, akkor érdemes ráfeküdni; hosszú távon megeri.
Eleinte nem is értettem, de menet közben belejöttem.Ezt a "már ne is haragudj" hangvételedet nem értem Somatom felé. Ő segített, de te ezt mintha keveselnéd!
Somatom: mik nem tetszenek a telóban? Diohejban.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Tiger. #69399 üzenetére
Nekem sokat segített volna a helyedben az első lépések megtételében. Az útmutatásban nem tudni előre, hogy az valóban segítség lesz-e a másiknak vagy sem. A progi valóban kicsit kemény dió. De csak egyszer kell végig "szenvedni", aztán már menni fog neked is... talán.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #69409 üzenetére
Tamás tegnap ezt ajánlotta nekem; A művelet legyen wifi bekapcsolása, alkalmazás indítása, várakozás 15 percig majd alkalmazás leállítása. Ez utóbbihoz lehet root kell."
Ha csak úgy értelmezi, hogy elindul, és amíg a feltétel igaz, addig megy fut a művelet, akkor miért a "várakozás" a műveletsban vajon?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz jonnyjoker01 #69422 üzenetére
Akinek nincs ilyen problémája, az nem gondol az ilyesmire. Szóval légy szíves és barátibban hívd fel a figyelmet erre. Én sem gondoltam erre korábban, persze logikus, hogy leszívja a forgalmat a nagy kép(ek). Köszi! 👋
-
teo77
őstag
Nagyon nem akar menni nálam a flash player! Próbáltam a módosított flash player +Dolphin+Dolphin Jetpack-ot, de nem jó
Valami nyerő tippetek? 4.4.4 alá.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz pandion #69450 üzenetére
Szeva! Úgy tűni, igen! A roottól nem kell tartanod, vissza lehet csinálni! Csak nézd meg: akik öreg róka androidosok, akik benne vannak a dologban, jellemzően alap a root. Én már root nélkül nem is használok androidot anélkül. Szívesen segítek benne, ha kell. Unrootolni se "nehezebb", mint rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Ha a backupra váró teló rootolt, akkor jó! Én is azért használtam a MyBackup-ot, mert a Helium gyakran jelez hibát.
A rootolás dologól: kicsit megtévesztett a rootról való kérdésed. Azt hittem, nem rootolt a backupra váró teló.
Urak! ennek a lejátszásához milyen alkalmazás és/vagy plugin/kodek kell?
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Kernelfüggőnek tudom a dolgot. Nexus 7 2013 esetében legalábbis spec kernel kell a rendszer alá.
Somatom: történik tömítés! A megás képből lesz egy jóval kissebb méretű kép. Vagy most én értelek félre, téged!
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #69484 üzenetére
A nyitásra gondoltam. Nem voltam elég egyértelmű. Tudom, hogy zárni lehet egyszerűen, akár launcher-el.
Na, meg megtévesztett az Lg-s koppintás, hisz az koppintással ébreszt, úgy tudom. Ezért (is) írtam a kernelt.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz Tiger. #69342 üzenetére
Ajánlom ezt a megoldást Facebook app helyett: "FB az összes droidon sz@r.
Almán jó de roboton pocsék.
Böngészőből kell belépni , menteni a könyvjelzők közé és parancsikon az asztalra.
Ugyanaz az F betű ikon lesz de így használható."Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
Eddig is volt(ak) külön fb esemény értesítő(k) . Szóval az ilyenek egyikével az eddigi böngészőink nem maradnak el az UC mellett. Ez a megoldás jobb is olyan szempontból, hogy a böngészőnek nem kell futnia mindig, ha teszem azt valaki szeretné, hogy a fb eseményre jöjjön figyelmeztetés.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #69563 üzenetére
Nem, nem tudom! De, ha megtaláljuk a config fájlt, ahonnan beolvassa a választási lehetőségeket, akkor ott kikommentelhetőek azok, amik nem kellenek... talán.
És, igen, lehet, hogy valami but vagy user okozta hiba.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz ra^ven #69573 üzenetére
A Hangouts telepítve van gyárilag majdnem minden androidos készülékre. Az elődje a GTalk volt. Lollipop-on már új neve lesz, asszem. Nem, nem imo szerű. Ezzel csak azokkal tudsz csevegni, akinek vagy Hangouts, vagy GTalk, illetve multi protokollos, google talkot kezelő appja van.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Valoban ez a legjobb chat+VOIP progi hangminosegben (is), csak még nincs kellően elterjedve. Én is nagyon szeretem, Blackberry-n előszeretettel használom is. De a nem elterjedtsége miatt alig-alig üzenek rajta. Amit a Hangouts nyújt, szinte tökéletes.
Más: ez a koppintással és/vagy csúsztatással ébresztés elég kaka. Minden egyes zsebrerakásnál feléled a kijelző. :/ Pedigmár kezdtem örülni, hogy nélkülözhetem a kijelző be-ki kapcsolásához a hardveres gombokat.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Ha már Hangouts: a lollipop-os verzióban nincs jelezve a chat listában, hogy ki online. Egy korábbi verzióban volt ilyen. Haszálok is egy ilyet, viszont ezen az új romon - cm11- rendetlenkedik. Valakinek nincs egy jól működő, állapotkijelzős Hangouts apk-ja? Ha van, küldje el, legyen olyan szíves!
A Skype és a Viber nulla a Hangouts képest a stabilitás+hangminoseg együttes tekintetében! A többi, említésre sem méltó. Legalábbis az elterjedtek közül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest