Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
Gyerekek, ebben a hősében vannak aztán hőfokok BF3 multi alatt.
-
-
Pug
veterán
válasz fatal1ty1984 #26495 üzenetére
2db 5970 cf míg kijöN a hd8000
És ez mért lesz jó?
-
Pug
veterán
válasz fatal1ty1984 #26499 üzenetére
Jaaa, úgy más.
Az szép ha ilyenek figyelnek a polcon.
-
Pug
veterán
válasz Whit3Rav3n #26507 üzenetére
A cpu limit nem szünteti meg a stutteringet, mint ahogy a magas fps sem. Van aki érzékenyebb rá, van aki nem annyira, ha valaki érzékenyebb rá, akkor Õ a hajára kenheti a magas fps értéket, de ezt már múltkor kitárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Whit3Rav3n #26517 üzenetére
Stutteringet cpu limit nem szüntet meg, tudásom és eddigi tapasztalataim alapján. Linkelj már egy tesztet amiben cpu limittel küszöbölték ki egyazon config esetén egyazon alkalmazásban a cpu limit nélkül korábban meglévö stutteringet pls.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Bigemperor #26524 üzenetére
Én a vapor tartanám meg, ha fontos szempont a tuning.
-
Pug
veterán
válasz Whit3Rav3n #26528 üzenetére
-
Pug
veterán
válasz gainwardgs #26812 üzenetére
-
Pug
veterán
-
Pug
veterán
válasz szasanyi #27041 üzenetére
Egyértelmű hogy egyéni igény, viszont aki nekem azt mondja, hogy pl látja FHD vagy a felett felbontásnál, használati (legalább 80cm-es) távolságból a 2/4/8 AA közti különbséget, hát azt toboroznám órásnak, az tuti.
Persze tudom, az igazi véristvan csak akkor boldog "hamindenmaxonvanmertanélkülszarazegész". Még akkor is ha gyakorlati különbség látványban nem is lesz.....
[ Szerkesztve ]
-
-
Pug
veterán
válasz Snip3r_HUN #28587 üzenetére
Én csak arra mondtam, hogy ennyiért 7970-est nem éri venni. Se több se kevesebb, nem azt, hogy sufnidzsunka bazárból vedd meg.
-
Pug
veterán
válasz KAMELOT #28718 üzenetére
De, túl van misztifikálva egy bizonyos hőfok alatt. Persze, annál hosszabb bizonyos komponensek élettartama, minél alasonyabb az üzemi hőmérséklet. Viszont a kártyák üzemi hőmérséklete nem 50-60-70 fokra van tervezve. Szóval valóban egy bizonyos szinten már túllihegés az egész. Persze aki ezen kártyákat mondjuk 20 évig szeretné használni, na neki nem, vagyis neki is mivel a szilícium hamarabb adja meg magát....
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ricshard444 #29674 üzenetére
Ha asztali mérést csinálsz, (mert akkor ugye nem zavar be a ház felépítéséből adódó egyedi szellőzés), akkor csinálhatunk Peter összehasonlítást. Ha gondolod.
Csak majd szólj ,ha igen, mert akkor szétrobbantom a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz ricshard444 #29735 üzenetére
Repü. Ha közel azonos fogyasztásokat be tudunk lõni akkor még értelme is lehet.
-
Pug
veterán
válasz ricshard444 #29774 üzenetére
Köszönöm a részvételi lehetőséget.
Erősen látszik, hogy sajnos a Powercolora nem lehet feltenni a nagy VRM bordát és, hogy csak a kis sünik vannak rajta. Lehet vissza kéne dobnom a gyári Powercolor bordát, csak az a fránya ragasztó olyan erős, hogy múltkor nem sikerült leszednem a süniket.
Lehet valahogy lekapom őket és visszarakom a gyárit és úgy is megcsinálom a méréseket. Ha így lesz akkor majd még bombázlak az új adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs