Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Na de akkormost na : slim hütéééééést kérek de mán
. Cserélni fogom,mert mindenképpen cserélem.Nem akarom se megfőzni se megsütni nem vagyok én szakács. -
czpitti
senior tag
Sziasztok.Van nekem két 5870-esem,az egyik egy nem várt garancia eredménye
Cf-be szeretném kötni őket de annyira közel van egymáshoz a két kártya hogy muszáj lecserélnem a felsőn a gyári hütést valami slim verzióra.Asus crosshair extreme4-esem van de ebben a deszkában van a két kártya között kb 1-1.5 centi.A gyári hütést levettem már a régebbi kártyáról,zalmann vf 3000 van rajta jelenleg de mint mondottam kellene vakami slim verzió.Köszönöm addig is 
-
czpitti
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Enyém felkúszott 80-ra is sokszor
tetszik a zalman valakinek tapasztalat róla?Új gépet rakok össze mert a régit egyben elvitték..szóval egy darabig maradok ennél.ami megvan már az adatlapon ki van írva. -
czpitti
senior tag
Sziasztok.Ma jött meg az új ( nekem új amúgy használt ) asus 5870-esem.Hűtést tennék rá valamilyet de mit?Na ez lenne a kérdsem

-
czpitti
senior tag
Sziasztok. 5870 oc matrix furmark alatt 102 fok.Az nem sok kicsit??
-
czpitti
senior tag
Sziasztok ehhez: ASUS 5870 OC MATRIX kellene valami megbízható ccc 64 bit-es w7 alá
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. Segítség kellene:GIGABYTE GA-MA785GM-US2H AMD Phenom II x2 555 BE (3,2 GHz) THERMALTAKE CL-P0456 Big Typhoon 14PRO GEIL Value 4096Mb 2x2 DDR2 800Mhz KIT COOLERMASTER SGC-2000-KKN1-GP Storm Scout COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W ASUS 5870 OC MATRIX ez a config.A baj az hogy a vga nem működik rendesen.Furmark alatt teljes terhelés mellett 36 fps stabil,de játékok alatt olyan mint egy 9600gt kb (cod5 30 fps )
.újra lett telepítve az os,le lett cserélve a ccc régebbire semmi változása safe mode gomb nem reagál,de a kari új.A táp az cserés mert tuninghoz már kevés lenne.Mennyi az esélye hogy ez a táp kevés volt neki?és mi lehet a hiba?Elfelejtettem:furmark alatt 102 fokos a kari.Nem sok ez kicsit?Nagyon megköszönném a helpet 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Cserélni fogom,mert mindenképpen cserélem.Nem akarom se megfőzni se megsütni nem vagyok én szakács.
tetszik a zalman valakinek tapasztalat róla?Új gépet rakok össze mert a régit egyben elvitték..szóval egy darabig maradok ennél.ami megvan már az adatlapon ki van írva.
.újra lett telepítve az os,le lett cserélve a ccc régebbire semmi változása safe mode gomb nem reagál,de a kari új.A táp az cserés mert tuninghoz már kevés lenne.Mennyi az esélye hogy ez a táp kevés volt neki?és mi lehet a hiba?Elfelejtettem:furmark alatt 102 fokos a kari.Nem sok ez kicsit?Nagyon megköszönném a helpet