Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz szabieable #8675 üzenetére
Igaz, nekem nem ilyen házikóm van de be van ütemezve a tápcsere paneltápra mert időnként rájön és tornádót csinál odabent. Eddig nem találtam semmit ami túl melegedne amire beindul. De, ha rájön napokon keresztül csinálja. Máskor meg hangja sincs.
@storm4
Úgy látszik ez típus hiba mert nekem is olyan házam van mint neked.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
korcsi
veterán
válasz szabieable #9156 üzenetére
Olvastam, hogy nem akarsz USB-set, úgyhogy a hozzászólásom további része tárgytalan.
Ebay-ről rendeltem egy ilyesmi usb-s MCE infra vevőt. Nekem bevállt.
Vagy egy ilyen, ha nincs kedved barkácsolni.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
raidx
őstag
válasz szabieable #9156 üzenetére
Én a Régi soros portos Pinnacle érzékelőt használom az EventGhost progival. De az USB-s Pinnacle vevő is működik. A távirányító szintén a Pinnacle régije!
Ahhoz a tüskesorhoz barkácsolnod kell, bár lehet már kapható. Anno én is akartam de csak képen láttam. Se ár se semmi róla.Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
szaszlaci
addikt
válasz szabieable #9161 üzenetére
Ha egyszer megérkezik hozzám is ez a lap, szinte biztos, hogy lesz bordacsere. Csak azért írom, hátha támpontot tud majd nyújtani nektek. Ha minden jól megy, a jövő hét.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
raidx
őstag
válasz szabieable #9170 üzenetére
Elég. Bár nekem 50° van beállítva és nagyon ritkán, rövid időre teker rá. Ha jól emlékszem az 5-ös van biosba beállítva.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Paci.
tag
válasz szabieable #9170 üzenetére
Nálam venti level 1 és 45°C (ASRock a lap) Így semmi hangja, és szinte fokozatmentesen emeli a fordulatszámot, ha kell. 60 - 65°C fölé sose ment még, pedig egyszerre gyilkoltam AIDA-val és Furmark-kal Ha pedig rendeltetésének megfelelően használom (HTPC) 45°C fölé nem is megy.
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
TCr
veterán
válasz szabieable #9459 üzenetére
Megmérnéd kérlek, hogy pontosan milyen vastag ez a venti?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
iMaverick
addikt
válasz szabieable #10927 üzenetére
Ugyan 3D-t sem használok (nincs TV-m), de mintha 1.4-es HDMI kellene hozzá, nem? A Brazos meg 1.3... Persze lehet butaságokat írok! Valaki cáfoljon meg!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
syler123
veterán
válasz szabieable #10930 üzenetére
Nyugi, amiket le tudsz szedni filmeket, azoknak a 90%-a SBS, szóval ha lg tv-t veszel, akkor nem is kell neked hdmi 1.4. Tudni fogja a Brazos, hiszen semmi köze a file-nak a 3d-hez. Egymás melllett van a két szemnek szánt kép, a tv-vel kapcsolod át 3d-sre, ami felismeri és a szemüveggel összeáll a kép.
A BD 3d, ami nem menne át.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz szabieable #11134 üzenetére
Ha csak HDMI-n kötötted a TV-re akkor normális esetben eleve oda kéne neki tolni a képet.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Digger
senior tag
válasz szabieable #11134 üzenetére
Ott tévedsz, hogy másodlagos képernyőnek gondoltad a HDMI outputot! Nem, ilyenkor a HDMI az elsődleges kimenet és ha alkalmas a csatlakoztatott eszköz a hanglejátszásra, akkor azt is ott nyomja!
-
MZperX75
addikt
válasz szabieable #11881 üzenetére
simán bírja kb 40-50% procihsználat mellett.
A kis Brazosom+4Giga ram+ Aver USB-s HDTV tunnerrel tökéletesen ment .
-
iMaverick
addikt
válasz szabieable #12333 üzenetére
Azért kíváncsi vagyok a Kabini-s rendszerek "össz" fogyasztására. A mostani Brazos 25W-ja nekem "feledteti" a felhasználói élményen történő csorbulást. (Nem tudom, milyen idős vagy, de én annó hallgattam úgy MP3-at a 486XD4 100Mhz-es gépen, hogy a zenelejátszás szaggatott. És hol voltak akkor még a videók? Youtube? Az mi? )
(A 25W-ot kéretik úgy érteni, hogy a picoPSU-n és a tápon keresztül ennyit "vesz ki" a konnektorból.)
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz szabieable #12337 üzenetére
Természetesen mások a felhasználói szokások.
Nálam a Brazos NAS-ként is megy, így 0-24-be van hajtva... Ha kell a craft (felhasználói élmény), arra ott a Corei5-ös masina 4.2-ön túlhajtva. Persze a Battlefield 4 eléggé érdekesen futhatna a Brazos-on, így inkább skip-pelem.
-
szuszinho
őstag
válasz szabieable #12456 üzenetére
Teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kupon kunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest