Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz raziel01 #7047 üzenetére
egyébként egy érdekes tény/megjegyzés ehhez: velem történt olyan 10+éve, hogy a bontatlan, gyári lapban hibás volt a socket (el volt hajolva pár láb.... )
ezt csak ahhoz, h habár az esély baromi kicsi, mégsem 0 arra, hogy fizikai hibás egy zsír új lap, ami tuti nem szállítás/tárolás során hibásodott meg. ebből a szempontból, ha biztosra akarsz menni, jobb mindenről unboxing videót csinálni (akkor rá is szoktam arra, hogy átvételkor, a kereskedővel együtt mindig lecsekkoltam a cpu socketet)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
raziel01
veterán
válasz raziel01 #7269 üzenetére
Na jól megszivatott ez a foxpost visszaküldés. Pénteken kivették az automatából és azóta nem mozdul a nyomkövetés. Úgyhogy szerintem alzánál valszeg nem úgy van a visszaküldés mint a Decathlonnál. De jó lesz ha nem ér oda hozzájuk időben a csomag.
Legközelebb inkább feladom inverz csomagként postával. Főleg, hogy a foxpost fel is számolt 990 Ft díjat -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #7276 üzenetére
Kabaré a helyzet. Írtam foxpostnak, hogy miért nem mozdul 1 hete nyomkövetés.
Válasz: Ja ők azt már kivitték aznap az alzának, át is vették.
Oké. Írok alzának, hogy mi a franc van, mert foxpost szerint már át lett véve.
Válasz: beérkezési sorrendben intézik a reklamációkat.
Azért az durva, hogy 8 napja alzánál van állítólag és még visszajelzés sincs részükről.
De az is gáz, hogy a nyomkövetés sem frissült. -
raziel01
veterán
válasz raziel01 #7280 üzenetére
Minden jó ha a vége jó.
Működik a Foxpost visszaküldés automatán keresztül, a Foxpost annyit cseszett el, hogy valamiért nem frissült a nyomkövetés.
Vasárnap jelent meg az alza fiókban, hogy visszament a termék hozzájuk 15-én és kérik a számlaszámot. Most jött meg az utalás épp. Szóval minden oké, csak két hét volt amíg intéződött. -
addikt
válasz raziel01 #7301 üzenetére
Én tegnap bevittem egy terméket, ma megkaptam az utalást
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
-
Fvp99
kezdő
válasz raziel01 #7385 üzenetére
Nem arra.
Ha van egy termék, ott hozza ki opcionálisan ezt a 60 napos dolgot.Amúgy pont valami hasonló ventilátort vettem, még akkor kellett a munkahelyemre, de már van legkondi és hideg is.
Azért kérdeztem mi hogy megy, mert itt mintha azt írná, hogy utalványt kapok, amit levasarolhatok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz raziel01 #7402 üzenetére
Én soha nem fizettem még neten, hanem mindig csak kártyával csomagautomatánál vagy személyesen. E-mail nekem is szokott jönni, de teljesen mindegy volt, hogy milyen számlaszámot adok meg, mert soha nem vették azt figyelembe, a pénz mindig arra a kártyára érkezett vissza, amelyikkel fizettem. (Arra a számlára, amelyik ahhoz a kártyához tartozik, amelyikkel fizettem.)
Volt, hogy haverom lógott nekem, és úgy volt részben rendezve a dolog, hogy az ő kártyájával volt fizetve az átvétel. Amiből aztán sajnos elállás lett, jött is az automatikus sablon e-mail, de hiába adtam meg a saját számlaszámomat, az összeget haverom kapta vissza. Alzánál rákérdeztem, és ők is azt mondták, hogy ugyanoda fog visszaérkezni a pénz, ahonnan az le volt vonva:
"Bankkártyás fizetés esetén a visszatérített összeg arra a számlára kerül visszautalásra, amelyről a vásárlás eredetileg érkezett." -
rajesz.2010
csendes tag
válasz raziel01 #7723 üzenetére
Egy 10+ éves 650W-os táp volt a gépemben, ezért a vga miatt intéztem egy újabb 850W-os tápot. Mielőtt megjött az új táp azért próbáltam tesztelni a régivel és jónak tűnt a vga. Ment a furmark de csak 720p-ben, ha 1080p-ben futtattam akkor leverte a tápot. Gondoltam jó lesz ez, csak kevés neki a táp. Aztán megjött a 850-es de azzal meg nem akart elindulni a gép, vga hibát jelzett az alaplap. Visszacserélve a 650-es táppal megint elindult, de ha terhelés alatt volt a vga, egy idő után leverte a tápot, játék során is előfordult. Elálltam, ma adtam fel a postán és ha már ott voltam felvettem az új (nem használt/újszerű/kibontott ) xfx rx6750xt -t amit időközben rendeltem. Ezzel már jól kijön a 850-es táp, nem problémázik az alaplapi vga hiba jelző led sem, és még olcsóbb is volt mint egy új rx6700xt.
-
addikt
válasz raziel01 #7770 üzenetére
Ez mikor volt? Mostanában?
Nekem is volt aznap még egy termékem, és azt én is visszakaptam 2 napon belül. Sőt azóta is volt még kettő és azok is megérkeztek. De ez a drágaság beragadt
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
válasz raziel01 #7773 üzenetére
Hát akkor lehet ezt is az a futár vitte be vagy el
-
Exelsior24
aktív tag
válasz raziel01 #7883 üzenetére
Köszönöm szépen!
Kaptam is erről az e-mail címről egy levelet tőlük nemrég, arra válaszolva visszaküldtem nekik az adatokat, remélem így vissza tudják majd utalni a termék árát. Bankszámlaszámot IBAN formátumban is elküldtem nekik, mert azt már sokszor olvastam itt a topikban, hogy abban szokták kérni.
Esetemben most, mondjuk a DPD volt főként a hibás, mert teljesen biztos, hogy valami nagy súlyú csomag ráesett, vagy rádőlt a csomagjaimra az autó hátuljában, de ettől függetlenül abban azért az alza is hibás, hogy egy kicsit nagyobb méretű dobozba belefért volna a jégkaparó is a többi kis rendelt dolog mellé, és akkor nagy valószínűséggel épségben, egyben megérkezik.
De ez, hogy ilyen kis vékony folpack-kal egyszer körbetekerték az egészet, és semmi sem védte a terméket (csupán a milliméter vékony folpack), ez azért hihetetlenül hanyag csomagolás a részükről, én az alza-tól eddig nem ehhez voltam szokva.
Korábban volt, hogy szintén apróságokat akkora hatalmas dobozban küldtek el, hogy több mint kétszer belefértek volna, és a doboz több mint fele levegős pufizacsival volt kibélelve gondosan.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #7916 üzenetére
De ha ki van fizetve és átveszi akkor azonnal el tudja indítani a visszaküldést és nem kell megvárni amíg letelik az a pár nap mire visszamegy. Aztán lehet, hogy időben kb ugyanaz a végeredmény.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
adalbert1
veterán
válasz raziel01 #7933 üzenetére
Azért gondoltam, hogy előbb-utóbb meg kellene, hogy jelenjen a kínálatukban, mert elég sok Dell monitort forgalmaznak, illetve ennek a modellnek a közvetlen elődjét is lehetett kapni náluk.
Viszont még csak 2-3 hónapja jelent meg, így lehet, hogy még várok pár hetet, mielőtt megveszem máshol - az árukereső szerint azért elég sok helyen lehet már itthon is kapni (azért venném itt, mert a munkahelyem jóvoltából van itt felhasználható kreditem, és igazából ez lenne olyan pc cucc, amire elkölteném). -
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #7938 üzenetére
Nekem is jó lenne egy új VGA
De nem értem hogy miért nincs már félpasszív hűtésű verzióElszoktam már attól hogy üresjáratban is hangja legyen a VGA-nak, ugye a jelenlegi gyengécske VGA 60fok felett kapcsolja be a ventilátorokat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #7942 üzenetére
Akkor miért írják aktívnak?
Aktív azt jelenti hogy állandóan aktívAlzán három lehetőség van szűrésre, Aktív, Passzív, Hibrid
Sehol félpasszív vagy félaktív kifejezésA MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC néztem
Lent ez szerepel
Hűtés típusa : AktívNa de miért kell ezt titkolni, főleg ha ahogy írod megvan az esély hogy olyan hogy állandóan prörgeti, még ha kocsi is a lehetőség de van rá esély
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz raziel01 #7953 üzenetére
Ha ez nem meríti ki a kettős mérce fogalmát, akkor semmi
Mindenképpen megírom az ügyfélszolgálatnak a dolgot. Viszont tanulság lehet mindenki előtt, ha kuponod van, akkor azt fogyasztási cikkre érdemes elhasználni, mert probléma esetén olyan mintha nem is lett volna
Igazából, ezért osztottam meg a történetet veletek
Most is van vagy három kuponom, vártam hátha vmire szükségem van, vmi alkatrészre, de mindjárt rendelek belőle monitor tisztítót, meg levegős sprayt tisztításhoz, meg hűtőpasztát meg thermalpadot.. Ami fogy
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz raziel01 #7955 üzenetére
Szuper Remélem sok emberkéhez eljut majd ez az infó
-
addikt
válasz raziel01 #7955 üzenetére
Lezárult a kuponos ügyem, ismét végtelenül rendesek voltak, tényleg maximálisan le vagyok nyűgözve. Az történt, hogy megírtam nekik chaten, hogy a kupon-t a termék végösszegéből vonták le a jóváírás után és hogy ez így nem fair. A jóváírás maradt ugyanannyi, de kaptam egy új 3000Ft-os kupont. Ezt nem tudom, hogy hány másik cég kezelte volna így ma magyarországon..
-
lowzor
veterán
válasz raziel01 #8057 üzenetére
Visszaküldött VGA árát levásároltam másra.
Írtam nekik, hogy mit szeretnék helyette, összeállították a rendelést, és akkor még 14 ezer utánvét volt írva végösszegnek, sőt itt is 14300-at írt: [kép]
Valamiért mégis sikerült 131k-s utánvéttel feladniuk.
8 napja elkérték a számlaszámom, de azóta semmi nem történt.
Asszem jó ideig hanyagolom majd őket, mert belefáradtam, hogy mindig hibáznak valamit, aztán futhatok a pénzem után.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz raziel01 #8059 üzenetére
Ja, ezt most megtanultam.
Bár gyanítom, hogy lett volna olyan bolt, ahol ez zökkenőmentesen ment volna.
Az is kicsapta a biztosítékot, hogy nem voltak hajlandóak a Foxpost-ot felhívni, hogy vegyék le az utánvétet a helyes összegre. Ezt régebben egy sima GLS futár el tudta nekem intézni, mikor tévesen utánvétet raktak egy már kifizetett cuccomra. -
BaLee
addikt
válasz raziel01 #8250 üzenetére
Jah valóban, félreértettem.
Én azt vettem észre, hogy sajátmárkás termékeikhez szoktak adni, de csak időszakosan. Termék értékétől függően akár 1 évet, vagy csak 1-2 hónapot. Most szerintem nincs ilyen akció. Bár ezzel együtt a termék árával is szoktak játszani.
Egy példa: amikor rendelni akartam egy Siguro hűtőt az 78 ezer ft volt, adtak hozzá 1 év alza plust, de csak rendelésre volt a termék. Figyelgettem közben, vége lett az akciónak és a termék ára 68 ezerre módosult, akkor már nem adtak hozzá alzaplust. Mivel még csak rendelés alatt volt, töröltem az első rendelést és megrendeltem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest