2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Xiaomi Soocas X3 - feketét fehéren

Egyre többen döntenek a hagyományos helyett az elektromos fogkefe alkalmazása mellett.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Közismert tény és a fogorvosok is gyakran elmondják, hogy a hagyományos fogkefék akkor tisztítanak megfelelően, ha helyesen használják őket. A legtöbb ember azonban nem mos két percig fogat a szükséges alapossággal. Itt jönnek képbe az elektromos fogkefék, amelyeknek előnye akkor nyilvánulhat meg, ha nem ügyelünk kellőképpen a fogápolásra.

Szerencsére bőséges a választék a fogkefék piacán, megnehezítve számunkra az ideális megoldás kiválasztását. A szakemberek álláspontja egyértelmű, jelentősen csökkenti az esélyét a dentális plakk és a fogínygyulladás kialakulásának egy jól megválasztott motoros fogkefe. A kényelemnek és az alaposabb tisztításnak ára van, a modernizált fogápolási eszközök drágák.

Nem szükséges a TV-ben reklámozott túlárazott gyártóktól vásárolnunk. Nézzük szét ott, ahol maihoz hasonlatos sörtés fogkefét feltalálták még a Tang dinasztia uralkodásának idején, a Kr.u. 7-10. században. Igen, Kínáról van szó és Lei Jun innovációra épülő cégéről, amely jelenleg a világ negyedik legnagyobb okostelefongyártó vállalata.

A Xiaomi sikerének egyik titka az, hogy gyakorlatilag nem költ hirdetésekre és 5%-os haszonkulccsal dolgozik. Ahogyan a viselhető kütyük esetében a Huami, úgy higiéniai eszközök vonatkozásában, a Soocas is büszke tagja a Xiaomi ökológiai láncának. A Xiaomi egyedülálló befektetési stratégiájának köszönthetően sok különböző termékgyártó céget bevont az ökoszisztémába, így például a Soocas mellett Oclean, vagy Doctor B fogkeféken is megtalálható a Xiaomi megnevezés.

A termék csomagolása nagyon ízléses, érződik a prémium minőség a kül- és beltartalmon egyaránt. A fogkefe mellett lévő felhajtható fedél alatt lévő dobozkában egy indukciós töltőt, egy légmentes lezárt és sterilizált cserélhető fejet védőkupakkal és egy használati utasítást kapunk. A töltőfej kínai szabvány, ezért ajánlott egy jó minőségű adapter beszerzése, amit adnak hozzá, azt ne használjuk! Jó szívvel ajánlom a földelt és földelés nélküli készülékekhez egyaránt alkalmas Skross univerzális utazóadaptert. A felhasználói útmutató szép színes, tele van képekkel, de kínai nyelvű, az angol verzió itt található.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Oclean One okosfogkefe

    Szónikus fogkefe, amely a Xiaomi család tagjaként kedvező ár mellett kínál személyre szabható fogmosási élményt.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.