2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Xbox360 mustra "RELOADED"

A cikkemet felturbóztam, remélem még több igényt kielégítve

[ ÚJ TESZT ]

Kezdetek

Valamit le kell szögeznem itt és most mielőtt bármit is mondanék. Volt már XBOX360-am, régen 2007-ben, de 2006-12-29-es évjárata miatt nem nagyon maradt sokáig életben (RRoD). Megjavíttattam (azaz bilgécc-ék), túltettem rajta, amúgyis csak egy játékom volt rá (Gears of War) és hamar meguntam. Azonkívül hangos volt és háromnaponta kellett elemet cserélni. Akkor megfogadtam magamban, hogy nem nagyon lesz XBOX-om.

(info: A Microsoftnak 1 MILLIÁRD (nem elírás) dollárjába került a hibás 360-ok cseréje. Miért? A Microsoft mindenképp a PS3 előtt akarta kiadni a 360-at így ki kellett hagynia pár minőségellenőrzést is. Az eredmény csomó peches vásárló akik jól bebukták a Zephyr alaplapos egyedekkel (és a Falconosokkal is).)

Ez a helyzet kezdett megváltozni és most, hogy már tudom mi fán terem a Jasper, tudom mi a különbség a Pro és a Premium között (vinyóméret:P, hú de nehéz megjegyezni), azon kezdtem gondolkodni, hogy mi lenne ha újra tenne nálam egy próbát a gép. Hisz azóta megjelent a GTA4, Halo3, stb. sok jó exkluzív és multi cím.

Mivel a RRoD veszély már nem olyan nagy a 45nM-nek hála, már nem kell azon aggódnom hova is menjen a boksz, hogy semmi baja ne essék. Mint minden konzol ez is eléggé porfogó, de legalább nem kell annyira körülményesen takarítani (sűrített levegő -> PS3 fat) és annyira nem is hangos már. Mint tudjuk az XBOX360 széles palettán járkál mind árban, mind szolgáltatást nyújtva. Amihez ma hozzá lehet jutni (következő oldal)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.