2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Xbox360 mustra "RELOADED"

A cikkemet felturbóztam, remélem még több igényt kielégítve

[ ÚJ TESZT ]

Játékok

Játékok terén nem volt oylan fényes a felhozatal a kezdetekben, szerencsére mára már más a helyzet: kijelenthetjük, hogy az összes 7. generációs konzolnak kiforrott játékfelhozatala van ugyanúgy bővelkednek multiplatform részekben, mint exkluzív játékokban. Párat leírok amit unokatesómnak hála kipróbálhattam:

HALO 3

Talán a legjobb exkluzív cím, az első igazi System Seller játék a felhozatalban. Master Chief kalandjai szemet gyönyörködtetőek, izgalmasak és szórakoztatóak. Ára sem vág ma már senkit földhöz, ha rendelkezel Live-val akkor ez szinte kötelező a perfekt multija miatt

GEARS OF WAR 2

Az első részt felülmúlva robbant be a gém, kiforrott szingli és multi várja a megvásárlókat, a láncfűrészes géppuska pedig akkora ficsőr hogy szerintem már csak ezért is megérné egy box!

FABLE 2

Nem nagyon komáltam régen a lineáris RPG-ket (ála ez, mindörökké FF rajongó vagyok), de ez a stuff kifelyezeten bejött: már 6 karit pörgettem végig és még 2-t viszek jelenleg is a csúcsra (nem úgy…).

FORZA MOTORSPORT 3

Eléggé pro szimulátor a drága, de kissé kopott grafikája, egy idő után unalmassá váló játékmenete miatt inkább a Gran Turismo 5-öt várnám… Lehet, hogy bennem van a hiba, de ennél jobb szimulátort is érdemelnének a boxosok. Szépnek szép, de nem mondanám NextGen-nek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.