2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Vernee Thor okostelefon

Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Mivel az előző telefonomat az [Ulefone Metal 4G-t] egy ismerősöm megvette, ezért szükségem volt egy másik mobilra - az Ulefonnal semmi bajom nem volt egyébként. Az új kedvencem egy igen népszerű telefon lett, amit szintén ugyanonnan szereztem be, ez a Vernee Thor 4G a Gearbesttől fekete színben.

A Vernee egy új szereplője a mobilpiacnak. A kínai gyártó 2016 februárjában kezdte meg működését, és jelenleg három modelljük van: az Apollo Lite, a Thor az év végére ígért Mars.

A skandináv-germán mitológiában Thor a mennydörgés, a vihar és a termékenység istene.

A gyártó a középkategóriát célozta meg a fém készülékházas, 5 colos HD kijelzővel, 8 magos processzorral, 3 GB RAM-mal, 16 GB bővíthető tárhellyel, 13 és 5 megapixeles kamerapárossal, ujjlenyomat-olvasóval, valamint Android 6.0 rendszerrel felvértezett mobillal. A készülékben mindkét SIM támogatja a 4G hálózatokat, és a 800 MHz-es LTE sáv (B20) sem maradt ki.

A telefon egy elegáns fekete papírdobozban érkezett. A komor sötét színvilágot csak a fent lévő ezüstözött márka és típusjelzés, valamint a doboz alján elhelyezett specifikációkat tartalmazó matrica töri meg.
A fedelet leemelve pillanthatjuk meg magát a készüléket, amit egy fekete műanyag tálcában helyeztek el. Az alatta lévő nagyobb méretű fakkban a 2 amperes hálózati töltőfejet, micro USB kábelt, használati útmutatót (ami egyben garanciajegy is), valamint egy egyszeri kedvezményre jogosító Uber kupont mellékeltek. Kimaradt a fülhallgató, de kárpótlásul kapunk egy előre felhelyezett kijelzővédő fóliát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Vernee Mars - jó ez a csoki, csak már ettem ilyet

    Megint egy űrbéli nevű telefon jött a feltörekvő gyártótól, ez is össze van rakva rendesen, de nem nyújt semmi meglepőt. Ettől még lehet sikere.

  • UMi Max okostelefon

    A fémház kiváló, a hardver korrekt, az akkumulátor nagy jó, B20 is van, de a fényképezőgép lehetne jobb.

  • THL T9 PRO vs. Xiaomi Redmi 3S

    Melyik telefon éri meg jobban? Bal sarokban a másodvonalas THL, jobban az egyik legelismertebb TOP10 gyártó, a Xiaomi.

  • Ulefone Tiger - kölyök tigris

    Dél-kínai gyártó idén októberben mutatta be fémházba bújtatott kis tigrisét, az Ulefone Tiger 4G személyében.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.