2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Chuwi Hi10: a meglepően jó kínai

Mindenkinek ajánlom ezt a tabletet, aki nem tudja / akarja megvenni a drága Samsung, ASUS, stb. csodákat.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Tavaly év vége fele elkezdett az androidos tabom rosszalkodni. Ez egy kínai tab, még 2013-ból, egy Cube U30GT2. Nos, a gyári ROM-mal használhatatlan volt, de volt hozzá főzött, amivel használhatóra sikerült faragni. Több, mint 2 évig használtam, miután elkezdett csíkozódni rajta a kép. Így ideje volt egy utódot keresni. December óta nézegettem a webshopokat, magyart, külföldit, kínait. Max. 60 ezrem volt erre a bizniszre, így a magyar boltok kiestek.

És közben megfogalmazódott bennem egy dolog. Már próbáltam az Androidot (telefonban csak is androidos jöhet szóba), ideje kipróbálni mást. Így jött a Windows-alapú tabletek gondolata. Nos, egy ilyen tablet nem olcsó mulatság, így a kínai tabok felé vezetett az utam ismét. Először az Intel Atom Z3736F Bay Traillel szerelt tabokat nézegettem.

De jobban belemélyedve a dolgokba, rájöttem, hogy várni kell még, hogy megérkezzen az utód, Intel ATOM x5 Cherry-Trail Z8300. Vártam márciusig, közben sasoltam a kínai webshopokat, végül a banggood.com győzött meg. 181$ -22$ kupon kóddal, ingyen postával.
Március 7-én rendeltem meg, és a Holland Posta közreműködésével, március 29-én hozta is a postás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.