2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Rémület

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Telihold volt. A szobába alig világított be a holdfény. Néma csönd mindenütt koszos elhagyatott falak...

[ ÚJ TESZT ]

Ébredés /23:49/

Telihold volt. A szobába alig világított be a holdfény. Néma csönd mindenütt koszos elhagyatott falak, némelyiken felragasztott poszterek hirdeti, hogy valamikor régen laktak a helyiségben.

A szoba földjén három sötét alak. Emberek. Halott emberek. Egykoron érző, lélegző emberek, de most nem többek, mint egy árnyék a sötétben. Sűrű masszává száradt mindent beborító vér körülöttük, meggörnyedt testük egy szörnyű küzdelemről árulkodik, egy hatalmas erőről, mely legyőzte őket.
Az egyikőjük még pár percig életben volt, szánalmasan próbált tőből leszakadt karjával kúszva menekülni, de pár méter megtétele után már holttan feküdt a földön a halálba menekülve elviselhetetlen kínjával teli életéből. A mellette fekvő férfi keze még görcsösen markolta véres kését. A sarokban a falnak támaszkodva egy lány ült, hosszú szőke haja vérrel átitatva takarta el arcát. Testét sérülések, és halvány-vörös vér borította. Halkan felnyögött, és hangja még sokáig visszhangzott a csupasz falak közt. Lassan leeresztette kezét, megtámaszkodott, és ülőhelyzetbe emelte magát. Körbenézett a szobában, de csak néhány formát látott, a sötétség elrejtette előle a látványt. A látványt mely még a legerősebb idegzetűek számára is elviselhetetlenül borzalmas volt. Nehezen felállt és az ajtó felé indult, a sűrű vér átitatta cipőjét, lábfején érezte a kihűlt vér semmihez sem hasonlító érzését. Reszketve, mégis határozottan ment az ajtó felé mikor a csendet egy éles hang törte meg, a lány rémülten esett a földre.

Úgy érezte figyelik. Minden erejét összeszedve felkelt, és kirohant az ajtón. A holdfény az utcát sejtelmes fénnyel borította be. Rohant, ahogy csak ereje engedte. Fényt látott a távolban, lámpák fényét. A lámpákhoz érve nem talált senkit, kétségbeesetten dörömbölt a zárt ajtókon. A hang újra felharsant! Lélekig hatoló borzalmat keltve a menekülő lányban. Ziháltan kapkodta a levegőt, és érezte izmai elgyengülnek.

Hűvös szél kavarta fel az utca porát, mikor a lány ájultan esett össze. A földön fekve még egy autót látott, ami megállt előtte, és egy férfi siet hozzá.

- Mi történt veled? Jól vagy?
a lány reszkető hangon csak annyit tudott válaszolni:
- Segííííts!
és ájultan hullt a férfi kezébe.

folytatása következik...
Második rész

Azóta történt

  • Rémület (második rész)

    Más utakon /07:29/ L.A. Rendőrkapitányság Jack egy középkorú erős testalkatú, ámde annál züllöttebb...

  • Rémület (harmadik rész)

    Gyenge kezdés /07:44/ L.A. Rendőrkapitányság A felkelő nap sugarai megcsillantak a Los Angeles-i...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.