2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Bluetooth hangszóró: PRODA STAR BTM101 by THECOO – útravaló

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mindenféle tevékenységhez léteznek okos kiegészítők. Miért ne lehetne hangszóró sportoláshoz?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Mára már több formában, több dologhoz kaphatunk szinte bármiféle okos kiegészítőt. A mai alkalommal is egy úgymond kiegészítővel fogok foglalkozni, ugyanis ez a Bluetooth hangszóró nem egy házon belülre való, „lerakom és otthagyom”-kategóriás darab. A STAR fantázia névre hallgató PRODA STAR BTM101 by THECOO jelzéssel ellátott kütyü ugyanis ütésálló, így kifejezetten a mozgásban lévő embereknek van tervezve.

Mit rejt a doboz?

Az előzőekben már teszteltem egy másik PRODA Bluetooth hangszórót, így onnan ismerős lehet a doboz. Szinte megtévesztésig ugyanaz, a hátoldalon lévő piktogramok viszont kicsit eltérnek.

Na de kezdjük szemből. Rápillantva a dobozra, egyből meglátjuk a masinát, szépen ül a dobozban, és csak arra vár, hogy üzembe helyezzük. Megfordítva a dobozt, pár információhoz jutunk a készülékről. A felső sarokban a THECOO felirat látható. A doboz alsó részén pedig magáról a készülékről árulkodik pár ábra. Pontosabban a mikrofon, a szabad kezes telefonálás, az újratölthető 10 órát bíró akkumulátor, valamint egy apró hangjegy jelzi, hogy akár még zenét is lehet rajta hallgatni, bármilyen meglepő is ez.

A dobozt felbontva nem sok, de épp elég dolgot találunk. Elsősorban természetesen a hangszórót magát. Majd a kis fakkban a tartozékait: a használati utasítást, egy gumi akasztót és a microUSB - USB töltőkábelt – ugyanis USB-ről kapja a szuflát az akkumulátor feltöltéséhez. Mint az előző terméknél, most sem kapunk töltőfejet a készülékhez, bármilyen asztali gépről, notebookról tölthetjük, valamint eléggé sok háztartásban fellelhető legalább egy fej, így ezt nem nevezném nagy hiányosságnak itt sem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.