2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Osztrák IQ bajnok

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Történt az, hogy június 1-én kirándulni mentünk az osztállyal Bécsbe, és hazafelé beugrottunk...

[ ÚJ TESZT ]

Történt az, hogy június 1-én kirándulni mentünk az osztállyal Bécsbe, és hazafelé beugrottunk a Prater nevű vidámparkba.
Az utunk egy-két hullám -és szellemvasutazás után a Go-kart-os felé vezetett. Hárman mentünk oda, én meg még két haverom.
Egy menet a Go-kart-on 2,5€-ba kerül.
Mivel a haverom tartozott nekem 2,5€-val, mondtam neki hogy vegyen nekem is egy jegyet, és akkor letudja az adósságot.
Ekkor odamentünk a pénztárhoz.
Egyik haver benyújt az ablakon egy 5€-os címletet, meg is kapja a visszajárót, 2,5€-t. Eddig nem is volt igazából semmi porbléma, a gondok csak ezek után következtek. Odalépett a másik haverom is, szintén benyújt egy 5€-os címletet, viszont ezért Ő két jegyet szeretett volna venni. Eddig rendben is volt, viszont a pénztáros furcsállotta, hogy én mért nem fizetek. Elkezdtük neki magyarázni, hogy mind a hárman 1-1 menetet megyünk, és a haver a két jegyéből egyet nekem szán. A pénztáros már annyira nem bírta a feszültséget, hogy elkezdte csapkodni a pultot, meg dühöngött meg mutogatott.
Amikor már nem bírta tovább, kinyúlt az ablakon, és a másik haver kezéből aki csak egy jegyet kért, kivette a visszajáró 2,5€-t betette a pénztárba, visszaadott neki egy 5€-t becsukta az ablakot, és elhajtott minket.
Tulajdonképpen ezen az egészen egy jót röhögtünk, de a legjobban az lepett meg minket, hogy hogy lehet valaki ekkora IQ bajnok, hogy nem fog fel egy ennyire egyszerű dolgot, pénztáros létére.
Na mindegy....

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.