2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Oppo R5s - a penge telefon

Az Oppo R5s bevezetésekor volt egy akció, ami segített, hogy e telefont rendeljem meg a Motorola Moto G 1st. gen. utódjaként

[ ÚJ TESZT ]

Előszó, doboz

Előszó

Az elmúlt hetekben elfogott a vágy, hogy a 1,5 éve nálam lévő Motorola Moto G telefonomat lecseréljem egy újabb, izmosabb készülékre. Eleinte a Motorola Moto G3 2 GB/16 GB-s változatára vártam, de az 1 GB/8 GB-os változat tesztjének elolvasása után, valamint a 2/16-os változat nehézkes beszerezhetőségének és árának láttán letettem a beszerzéséről. Utána a Honor 4X és Huawei P8 lite került a látóterembe. De végül viano fórumtárs hívta fel a figyelmemet az akciós áron bevezetett Oppo R5s-re, amit fél napi gondolkodás után rendeltem meg. Jól tettem, mert az akció vége előtt elfogytak a készletek.

Személy szerint a megrendeléssel kapcsolatban van egy nem túl pozitív élményem. Az Oppo R5s a második telefonom, amit külföldről rendeltem. Az első egy Moto G volt Expansys-tól. DHL-nek hála a kedd reggeli megrendelés és fizetés után szerda reggel már a kezemben volt a telefon. Az Oppo megrendelés 7 nap alatt érdekezett meg, ebből 2 napig az Oppo ült a kifizetett terméken, a többi a DHL sara (szombat 04:49 és hétfő 9:19 között Angliában egy helyben várakozott a csomag).

Értem én, hogy az akciónak hála elfogytak a készletek, de ha 50% feletti akciót hirdetek, akkor felkészülök a rohamra. És az is lehet, hogy a 100 euró feletti ingyenes DHL csomagküldés nem expressz volt, de ez az egész rossz szájízt hagyott nálam. Persze ehhez az egészhez a PayPal adta meg az alaphangulatot. Régen úgy volt beállítva, hogy az adott devizát terhelje a kártyámra. Most a kb. 1 éve aktivált új kártyánál persze visszaállt alapra, hogy a PayPal váltson. Ezzel cirka 4-5 ezer Ft-tal többre jött ki a telefon.

Update1: Miért csináltam ezt a tesztet? Valójában már szeptember 4-én elkészült, de a korrektúrázásnak és a logout megjelenési metódusának hála, csak most került sor erre a cikkre. Szeptember 8-án felajánlottam az MA-soknak tesztelésre, és az ő cikkük hamarabb jelent meg. Azért érdemes elolvasni ezt a cikket is, van benne néhány hasznos apróság, ami az MA tesztben nem szerepelt a tesztidőszak rövidsége miatt.

Doboz

A telefon egy barna oppo feliratú kartondobozban jött. A perforáció leszedése után elénk tárul a telefon képével ellátott papírtokban csomagolt dizájnos fehér-ezüst oppo műanyag doboz. A tetején találjuk a telefont, alatt van a gyorstöltő, az agyba dugható füles microUSB-jack átalakítóval és 2-2 plusz haranggal, egy dizájnos fehér lap, amiben megtalálható az ovális végű SIM-kártya tű, használati és egyéb tájékoztatók, egy fehér USB kábel, és egy átlátszó vékony műanyag tok a telefonhoz.

Telefonnal készített képek a csomagolásról. Irodai körülmények közt, rossz lámpánál, az árnyékomban készültek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.