2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

NE szívjá' KOKAkólát. :)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Véletlen botlottam bele eme remek fotókba, és valahogy nem bírtam elmenni mellettük.

[ ÚJ TESZT ]

Első nem-szakmai kategóriába sorolt logout írásom, így nézzétek el nekem, hogy tömör lesz, és béna. Nem fordul elő többé, hamar le fogok szokni róla, mielőtt függővé válnék.
De egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne védjelek meg titeket az élet veszedelmeitől.
Nem dughatom homokba a fejem, ahogy ti sem!

Térjünk tehát a tárgyra!

Véletlenül botlottam bele ebbe a képbe a neten, ártalmatlan fotók után kutakodva (tehát bárki, akár gyermekeink is belefuthatnak!!!bármikor!!!):

Először nem is igazán tudtam mire vélni. Bizonyára az járt a tudatalattimban, hogy csak poénnak szánták, és persze mi mással, mint PhotoShop-al készült (ez nem lehet a valóság). Hosszas és alapos kutatómunkával (google a batárod, 3 kattintás...) viszont sikerült feltárnom az ügyet, és egy, a társadalmat mélyen sújtó problémát. Aki nem mert hinni nekem, az vessen néhány pillantást a bizonyítékokra.

A cseppfolyós kóla szippantásával már jóval korábban is próbálkoztak, szerencsére behatárolta őket az üvegflakon túlzott merevsége (nem voltak képesek összeszippantani a merev falú flaskát, hogy elérjék céljukat):

Vannak, akik még napjainkban is rárabolnának a mannára, és még most is csak az üvegflakon továbbra is túlzottan merev fala tartja vissza őket, hogy eme naturalista módszerrel orrukon át tegyék magukévá a folyékony aranyat:

De ami ettől is aggasztóbb, hogy napjainkban komoly fejlődésen estek át a fogyasztási módszerek. A leleményesebb fogyasztók új, még veszélyesebb!!! módszerekkel kísérleteznek, mint például a szívószál:

De sajnos most jön csak a java!!! Ami ettől is rosszabb, hogy a kiskorúak!!! már eleve a leg addiktívabb!!! és veszélyesebb!!! módszerrel indítanak!!! Felrázás után szó szerint belövik!!! a folyadéksugarat az orrukba!!!

A KOKAkóla veszélyes!!! Szippantása komoly testi elváltozásokat okozhat, és függővé válhatsz!!! Igen, bármi, ismétlem, bármi, így a folyékony kóla szippantása is okozhat mentális függőséget. De nem is ez a komolyabb gond: A szénsav kikezdi az orr nyálkahártyáját, és a rárakódó cukros, nedves, meleg felület a lehető legkiválóbb táptalaj a baktériumok és vírusok számára, ahol a gombaspórák a levegőből az orrba való jutás után megtelepedhetnek, elszaporodhatnak, és a sérült nyálkahártyán át rögtön a vérbe jutnak, ezzel lassú, de borzasztón fájdalmas lefutású halált okozva. A leszokás egy bizonyos pont után gyakorlatilag lehetetlen!!! Lehetetlen!!!

És, ha ez még mindig nem volt elég, akkor elárulom, hogy a rendőrség segítségében sem bízhatunk, mivel jelenleg nincs hatályos jogszabály, ami meggátolná akár a terjesztést, akár a fogyasztást.

A kérdés a politikai szereplők körében is vegyes fogadtatásra talált, de inkább a megbúvó magatartás a domináns. (Netán az úri társaság is szívogat? - Dopeman atyánk után szólva. :D)

De a horror még tovább folytatódik!!!

Akik nem jutnak hozzá a tiszta fekete aranyhoz, azok a még veszélyesebb, sárga (hagíbb, de még inkább szennyezett, additívabb, és veszélyesebb!!!) variánsokat választják, akár közvetlen módon, a hab formájában is kicsapódó szennyeződés alapos leszűrése nélkül:

NEM!!! NEM!!! és NEM!!! KÉRLEK TITEKET, NE TEGYÉTEK !!! !!! !!!
!!! !!!

Nézzétek, mennyire megviseli az embereket. Már nem is próbálja élvezni, csak erőlködik a puszta életben maradásért az üvegflaskán át is:

NE!!! SZIPPANTS!!! KOKAkólát!!! Fáj!

Bocs, ha fárasztó voltam a sok !!! jellel, vagy valaki netán sértőnek találta a témát múltbéli balesetek és tragédiák miatt, ezt csakis ártalmatlan viccnek szántam.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.