2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Motorola Atrix - Mátrix szerelem

Avagy hogyan váltam a (M)átrix rabjává egy hibrid kütyü miatt?

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Elöljáróban

Másfél éve ugrottam fejest az Android világba, amikor a kollégáim Desirejét csodálva azt éreztem nekem is kell egy ilyen. Akkoriban nem nagyon voltam eleresztve, ezért egy T-Mobile Pulse-ra tettem szert. Ezt aztán hamar kinőttem, és kihasználva a szolgáltatói előfizetésem lejártát, és a kis szappandobozt lecseréltem egy Motorola Defyra nagy megelégedésemre. Nagyon szuper volt az új telefonom, de érdeklődve figyeltem a nagy testvérekkel kapcsolatos híreket is. Főleg az Atrix és a laptop dock (röviden lapdock) páros volt az, ami felkeltette a figyelmem.
Akkor azt gondoltam, hogy ez legalább olyan népszerű lesz, mint a tabletek. Mert szerintem zseniális ötlet, hogy egy készüléket hordasz magaddal (ti. a telefonod), és otthon, vagy a gyárban, vagy ahol kényelmesebben akarsz számítógépet használni csak dokkolsz vele, és kényelembe helyezed magad.

Úgy látszik tévedtem, és a többi ember ingerét nem keltette fel ez a hír, de tény, hogy az emberek azóta is inkább halmozzák a kütyüket, mintsem hogy megpróbálnák normalizálni az őket ellepő elektromos szerkezetek helyzetét némiképp. Az is igaz, hogy a helyzetet csak rontotta a Motorola árpolitikája, mert igencsak vastagon fogott a ceruzájuk, amikor a Laptop kiegészítőt árazták.

De nem moralizálni akarok, hanem a címben nevezett telefon bemutatása, lássuk tehát mit főztek ki a Motorola konyhájában!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Én, az Android

    Közkívánatra megpróbálom összefoglalni az alap tudnivalókat az Androidos felületről.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.