2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Motorola Atrix - Mátrix szerelem

Avagy hogyan váltam a (M)átrix rabjává egy hibrid kütyü miatt?

[ ÚJ TESZT ]

Befejezés

Minden jó, ha a vége jó

Most már körüljártuk kívül-belül a készüléket és elérkeztünk a zárszóhoz.
Nekem a Defy után kimondottan jó érzés volt az ismerős dolgok újra felfedezése, és élveztem a sebesség különbséget, ami a két telefon között van. Ezt kb. úgy lehet elképzelni, mint a Defyon a gyári rom és a CM7 közötti sebesség eltérés. (És abba már bele se menjünk, hogy milyen folyékony Atrixon a CM7.)

Ha valaki Motorola telefonokkal szemezget, és megnézi az árcédulát, akkor egyértelműen ezt ajánlom a Defy+ helyett, mert árban nagyon kicsi az eltérés a két telefon között, de tudásban sokkal többet kapunk. (viszont nem lesz ütés, por és vízálló a telefon)

Ha valakinek már van Defy telefonja, akkor az árkülönbséget (amennyiért el lehet adni egy használt Defyt, és venni egy új Atrixszot) nézve talán nem éri meg a csere. A kiegészítők viszont sokat dobnak a használati élményen, ha azzal együtt történik a beszerzés, akkor én most is cserélnék.

Száz szónak is egy a vége, egyáltalán nem bántam meg a váltást, és nagyon elégedett vagyok ezzel a remek kis telefonnal! Csak megismételni tudom a Mobilaréna plecsnijét: AJÁNLOTT.

A cikkben szereplő képek nagy részét az internetről vadásztam össze, ha valakinek megsértettem a jogait, jelezze, és törlöm a képet

Előzmények

  • Én, az Android

    Közkívánatra megpróbálom összefoglalni az alap tudnivalókat az Androidos felületről.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.