2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Mobilarena backstage reloaded

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mivel elkezdtük kiteregetni a szerkesztőség kulisszatitkait, és úgy fest, ez valóban sokakat...

[ ÚJ TESZT ]

Mivel elkezdtük kiteregetni a szerkesztőség kulisszatitkait, és úgy fest, ez valóban sokakat érdekel, gondoltam, érdemes folytatni és a szaftos részleteket is közszemlére tenni.
Kérdés volt, hogy meddig van nálunk egy-egy telefon. Igen, az esetek döntő többségében 2-4 napig, de persze van az úgy, hogy tovább is, ilyenkor erősödnek (An)Dante esélyei a tesztelésre.
Hogy mit látunk?
Mindent! Természetesen az ip címet, ez bizony néhány renitens júzernél hasznos tud lenni. Látjuk azt, hogy egy-egy cikkre hányszor kattintottak. Tiszta Big Brada. :-)
A magam részéről azt is szeretem a tesztelésben, hogy ha valami nem frankó, akkor azt simán megírhatom. Nincs mutyi, meg ilyenek, ami megérdemli, az kap savat rendesen. Ettől igazán valósak a tesztek. A legizgalmasabb, ha valami olyan megy adásba, ami eddig soha sehol nem volt, ezek az igazi finomságok.
Hogyan is kerültem a szerkesztőségbe?
Na ez egy szép történet. Meghívásos alapon. Boggal már régebben ismertük egymást, és többször megkérdezte, volna-e kedvem moderálni. Tudta, hogy van már ebben gyakorlatom, elég régen foglalkozom ilyesmivel is.
Úgy is lett. Jöttem, moderáltam és kérdeztem: van-e tesztelnivaló?
És itt követte el azt a hibát, hogy adott egy telefont. Azóta én is itt ámokfutok és nagyon élvezem.
Mi kell ahhoz, hogy valaki teszteket írhasson?
Jómagam a magyar mobiltelefónia kezdetétől foglalkozom a témával - igaz, most nem kifejezetten ezen a vonalon mozgok, de az it üzletágban nyomulok, tehát azért messzire nem távolodtam el a tűztől.
Szerintem nem igaz az, hogy nem lehet tanulni a tesztírást, az viszont igen, hogy csak tanulni nem elég. Meg persze nemcsak a tesztírást kell tanulni, nem árt tisztában lenni a mobiltelefoniával, mi több, naprakésznek kell lenni. Na ez az, ami nem napi 10 perc.
Mint Bog írta, mindannyiunknak van rendes napi 8 órás melója, ez nálam annyival bonyolítja a helyzetet, hogy életem lassan felét Svájcban töltöm, így valóban igaz az, hogy a francban lakom. Naná.
És itt jön a neheze: lenyomni a napi melót, majd jöhet a szórakozás, a tesztelés. Néha bizony nem egyszerű.
Most is egy HTC-t nyüstölök, még ma éjjel össze kell állnia a tesztnek.
Most megyek is, mert a főnök (Bog) morcos lesz, ha csúszok...

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.