2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Logitech Alto Express

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A történet nem is olyan hosszú. Vettem egy laptopot. Sokáig fektetve használtam mint az...

[ ÚJ TESZT ]

A történet nem is olyan hosszú. Vettem egy laptopot. Sokáig fektetve használtam mint az átlag felhasználók. Aztán egyszer átmentem egy ismerősömhöz és megláttam ezt:

Első pillantásra furcsa volt. Ezt meg minek? Teljesen felesleges pénzkidobásnak tartottam. (Azt azért bevallom, hogy nagyon tetszett.) Telt-múlt az idő és jött bennem egy érzés: "Ki kéne próbálni milyen is egy ilyen kis "állvány"." Elkezdtem a legjobb barátommal keresgetni a neten. Hívjuk őt 10-a századikonnak. Elszörnyülködtem, hogy ezért a kis valamiért mennyi pénzt el tudnak kérni.

Vagyis nekem a 8 és 10 ezer közötti ár soknak tűnt. Az egyik elektronikai cég oldalán elkezdtem nézelődni és véletlenül megláttam, hogy náluk is kapható és majdnem fél áron pontosabban 4500 Magyar Forintért juthat hozzá az ember. Gyorsan meg is rendeltem és ma átvettem.

Már a csomagolásnál pozitív dologgal találkoztam. Mégpedig azzal, hogy az ilyen termékeket (meg sok mást is) kemény folpakk szerű fóliába csomagolnak amit csak ollóval lehet nagy nehezen szétvágni, de itt nem. Azon a részen ahol a normális ember kinyitná ott perforálva volt a csomagolás. Vagyis nem kellett ollóval nekiesni, hanem inkább széttépni mint a karácsonyi csomagolást. A kemény réteg után még egy vékony fólia is volt rajta nehogy megkarcolódjon mielőtt valaki használatba helyezi. A végső fólia után már nincs mit tenni. Használatba kell helyezni. (Próbáltam úgy megfogni, hogy ne legyen tele már az első nap az ujjlenyomataimmal.

Az első kinyitás nagyon fura volt. Én aki eddig alig merte 90-foknál jobban kihajtani a laptopot olyan simán nyitottam ki mint egy könyvet. Sokkal jobb, hogy végre szemmagasságba van a kijelző. Nem kell a fényerővel hadakozni, hogy jól lássam a képet. Aki ilyen termék vásárlásán gondolkozik az szerintem nyugodtan vágjon bele. Nekem nagyon bejön bízom benne, hogy más se fog csalódni benne.

Egy pár kép a saját "konfigról": (Tudom kupi van.)







Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.