2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Költözés Blackberry-ből Blackberry-be

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hogyan is oldható meg a költözés a legegyszerűbben és leggyorsabban egy Blackberry készülékről a másikra?

[ ÚJ TESZT ]

Sokan keresnek meg privátban, hogyan is oldható meg a költözés a legegyszerűbben és leggyorsabban ha másik Blackberry készüléket vásárolnak.

Első lépésként mindenképp a backup legyen egy Blackberry Desktop Szoftverrel.

pl:[link]

Adatkábellel csatlakoztatjuk a készülékünket mikor felismerte a PC és csatlakozott, akkor végre hajtjuk a biztonsági mentést.

Amint ez megtörtént kikapcsoljuk a készüléken a mobilhálózatot, majd a Desktop Managerben ki kell választani a készülék átváltás opciót.

Itt már kéri, hogy csatlakoztassuk a másik készüléket.
A régi készülékből kivesszük a sim kártyát illetve a micro sd kártyát, majd behelyezzük az új készülékbe(a mobilhálózat az új készülékbe is ki legyen kapcsolva), majd csatlakoztassuk az új készüléket!

Amint felismerte a Desktop Software és a készülékre kattintunk kb. 10 perc alatt át is költöztet minden programot, beállítást, kontaktot, emailt, egyszóval mindent!

A végén jelzi, hogy sikeresen sikerült az átköltözés! Itt lehetőség nyílik még, hogy az előző készüléken törölje az adatokat.

Most következik a BIS átregisztrálása. (ha nem rendelkezel BIS-el, akkor számodra befejeződött az átköltözés) ezt legkönnyebben a szolgáltató weboldaláról tudjuk végrehajtani!

T-mobil
[link]

Telenor
[link]

Vodafone
[link]

Az első lépésként be kell jelentkezni az adott felületen:

Bejelentkezés után ez a kép fogad:

Itt ki kell választani a készülék cseréjét:

Most bekapcsoljuk a mobilhálózatot! Várunk 1-2 percet, majd új készülék keresése.

Amennyiben regisztrálható a készülékünk akkor megjeleni az új PIN és kéri az email címek áthelyezését. (Élőfordulhat, hogy várni kell, de ha nagyon türelmetlen vagy, akkor a készülékeden a HRT szerkesztőből OS 6 illetve OS7 esetén, OS5 esetén Gazdaválasztó Útvonalnál is lehet regisztrálni).

Jelszavunkat megadva áthelyezzük az email címeket az új készülékre. (ez rögtön látható is lesz, mert jön a regisztrációs sms illetve email)

Utoljára a regisztráció megerősítését a készülékeden az e-mail beállításoknál kell befejezni.

És megtörtént a teljes átköltözés!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.