2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Kis szerelmi történet: A folytatás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Kis szerelmi történet: A folytatás Ahogy ígértem, itt a folytatás! A történet első része...

[ ÚJ TESZT ]

Kis szerelmi történet: A folytatás

Ahogy ígértem, itt a folytatás! A történet első része itt olvasható.

Szerda: az első randi napja

Nos, ott fejeztem be, hogy felszálltam a buszra és irány haza. Mentem 3 megállót onnan villamossal kellett volna, de gondoltam nem várok, sétálok, olyan szép este volt.
Nagyon fárasztó hetem volt, de teljesen feltöltődtem nem éreztem semmi fáradságot csak a csókjának édes ízét. Hihetetlen érzés volt, nem tudom mikor voltam boldog ennyire utoljára. Siettem haza,vártam,hogy megírhassam neki,milyen csodás volt ez a nap és hogy mennyire hiányzik.(ez úgy kb. a randi után 15 perccel lehetett:)). Nagy lendületemnél fogva gyorsan befejeztem félbehagyott munkáimat is. Utolsó üzenetváltás és mindketten indultunk álomországba. De kivételesen nem kívántam,hogy szépet álmodjak,mert nála szebbet úgysem tudnék.

Csütörtök:

Reggel felkelés, lendületesen indul a nap. Nagyon jól érzem magam. Várom, hogy beérjek munkahelyre és írhassak neki. Ő már levéllel vár engem. Csodálatos versel. Nehéz volt a munkára figyelni, állandóan ő járt a fejemben. Sajnos azonban tudtam, hogy nem láthatom már a héten :(.
Balszerencsémre pont a hétvégére kellett haza utaznom,régóta terveztünk egy bulit ismerősökkel és pont erre a hétvégére esett. Délután pakoltam készülődtem. Ugyan nem találkoztunk, de végig írtunk egymásnak.

Péntek:

Egyre jobban éreztem,hogy hiányzik. Fájó szívvel szálltam fel munka után a vonatra. Nem láthatom még két napon át. Picit örültem azért,elújságolhatom szülőknek a nagy hírt és ismerősöknek barátoknak is. Majd három órás zötykölődés következett. Ilyenkor mindig zenét hallgatok,vagy olvasok. Most nem csak ültem,lehunytam a szemem és felidéztem az arcát a mosolyát. Fáradtan megérkeztem kis városkámba. Anyuval és Apuval jól elbeszélgettem,nagyon örültek és nagyon érdeklődtek :)
Szerettem volna írni még neki,de sajnos öcsém már aludt és nem akartam felkelteni.
Nagyon rossz érzéssel feküdtem le,tudtam,hogy várja a levelem.

Szombat:

Eljött végre a reggel. És felkeltettem öcsémet,már nem bírtam.
Hat levelet kaptam tőle,annyira drága volt! Szebbnél szebb üzenetek. Bombával sem lehetett volna elvonszolni még nem válaszolok rájuk. Elkértem gyorsan a számát,mert indultunk a buli helyszínre összerakni a technikát. Fáradt voltam,valahogy jobban,mint máskor. Hiányzott. Már nem volt az igazi nélküle. Küldtem neki pár szép sms-t,tudja,hogy gondolok rá. Jó volt a buli,de vártam a hétfőt, nagyon vártam.

Vasárnap:

Teljesen kész voltam. Másnaposság,alváshiány és már négy napja nem láttam. Hazacuccoltunk és gyorsan összerak gépet. Sok levél várt rám. Megbeszéltük,hogy hétfőn találkozunk. De jó gondoltam én. Úgyis jön kollega holnap Szekszárdra is dolgozni ,majd felvesz és még előbb is érek haza.

Hétfő:

Írtam neki,hogy nem sokára indulok és végre láthatjuk egymást! 11óra. Kollega sehol elakadt az egyik helyen 2 órát kellett várnia. Jó mind1 csak érjünk haza időben. Este 18 óra. Pécsen szerelgetünk egy serverszobában. 18-ra volt megbeszélve a találka. Szomorú vagyok nagyon. Ma sem láthatom :(. Írok neki sms-t. Este 22-re hazakeveredek. Jó éjt üzenet fogad. Már édesen alszik a Drága. Én is nyugovóra térek.

Kedd:

Irány munkahely,remélem ma már tényleg találka! De nem……sajnos ma nem jó neki :(.
Hát szerdán taliztunk először. Legyen most is Szerda! Ez már szent és sérthetetlen. Hihetetlen,hogy már egy hét eltelt. Mintha újra első randi lenne. Lassan telt el a nap.

Szerda:

Végre a nagy nap. Megkapom a nyugtát is ,hogy tényleg tali. Ott ahol először,ugyanakkor.
És igen végre eljön a 18óra. Már gyalog indulok el,közel van. Már látom a távolból,szívem hevesebben ver,ahogy közeledem felé.
Egy hét,egy hete nem láttam,mégis mintha végig mellettem lett volna.
Átöleljük egymást,szorosan,sosem ölelt ennyire szorosan senki. Egymás szemébe nézünk. Pajkos mosoly az arcán,csillognak a szemei,csodálatos. Megcsókoljuk egymást és ölelkezünk tovább. Nem megyünk sehova, állunk egy helyben és csak mi vagyunk. Csodálatos minden perc,bármennyit vártam volna csak ,hogy láthassam! Repül az idő,csillagok nincsenek,csak a holdacska ragyog az égen és fénye megcsillan arcán. Hozzábújok és csak nézzük és nézzük. Vannak pillanatok amikor már nem bírom,egyszerűen elgyengülök,annyira csodás. Elindulunk,haza kell vinnem. Egy csodálatos séta vele. Buszmegállóbban ismét ölelkezés,csókok,mosolyok,érzések. És elmegy,de máris hiányzik.

Péntek:

Igen a csütörtököt átugrom. Ismét találkozunk,végre nem csak 1* látom egy héten!.
Vége a fárasztó munkának is csak rá tudok koncentrálni. Este fél hét. Azon a helyen ahol egymásba futunk megállunk és el sem mozdulunk három órán keresztül. Jót beszélgetünk,elkezdjük megismerni egymást. Nagyon szép este,kellemes idő.

Szombat:

Egész nap suliban van,hiányzik!!!!

Vasárnap:

De jó megint tudunk találkozni. Nagyon hideg van,fúj a szél picit esik. Reszket,szorosan átölelem. Jöhet hóvihar,földrengés,minket nem választ szét semmi és senki!
Kicsit elkalandozik mindkettőnk fantáziája már . Nagyon jól érezzük magunkat. Egyszerűen nem tudok betelni vele,mintha vízen járnák. Korában kell hazamenni,nekem is meló holnap. Elkísérem,felrakom buszra. Nagy lelkesedésemben kicsit eltévedek hazafele :). De azért sikerül megtalálnom a helyes utat.

Köszönöm,hogy elolvastad ezt a kis történetet,azt hiszem én megkaptam előre a karácsonyi ajándékomat is :). A folytatás azt hiszem már kettönk titka lessz ;). Mindenkinek hasonló jókat kívánok. Jó valakihez tartozni,valakiért élni.

Szeretném megköszönni mindenkinek sok-sok kedves hozzászólást,jó kívánságot tényleg nem jutok szóhoz. Köszönöm! Kincsem is PH-tag lett a mai nap,fog írni hozzászólást is :).
Szeressétek egymást! De tényleg!

Végezetül egy vers,amit küldtem neki:

Szerelmedért

Feldúlnám eszemet
És annak minden gondolatját,
S képzelmim édes tartományát;
Eltépném lelkemet
Szerelmedért.
Szerelmedért
Fa lennék bérc fején,
Felölteném zöld lombozatját,
Eltűrném villám s vész haragját,
S meghalnék minden év telén
Szerelmedért.
Szerelmedért
Lennék bérc-nyomta kő,
Ott égnék földalatti lánggal,
Kihalhatatlan fájdalommal,
És némán szenvedő,
Szerelmedért.
Szerelmedért
Eltépett lelkemet
Istentől újra visszakérném,
Dicsőbb erénnyel ékesítném
S örömmel nyújtanám neked
Szerelmedért!

Nagyon Szeretlek Kicsim!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.