2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

K-Touch Nibiru Mars One H1 teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mivel ez a teszt eddig hozzászólásként szerepelt, úgy éreztem, megérdemelne egy külön cikket itt a Logouton. Best Buy telefon 50 ezerért.

[ ÚJ TESZT ]

Kamera

Nos, elérkeztünk az egyik legkényesebb témához, mivel mindenki kíváncsi, hogy mire képes a telefon fotózás terén. Véleményem szerint a kínai átlaghoz képest sokkal jobb a helyzet. (Előző telefonom 13 megapixeles Zoppo C3, annál lényegesebben szebb képeket lő.)

Hátlapi (13 MP, 4608x2592, f/2.2):

Rengeteg beállítás van (HDR, Panoráma, Éjszakai mód, Mosolyérzékelő, Arcszépítő). A kamera képkészítése beállítható hang érzékelésre (sajnos egyetlen kínai szó van, ami hatására képet lő, vagy videót rögzít, de ezt az istenért se tudom lefordítani.). Képeknél van automata mód, ilyenkor mindent a telefon intéz, még a vakut is villogtatja, ha kell, képlövés előtt is. Motívumkövetést is tud, amit kijelölsz azt a gép mozgatásakor, vagy a tárgy mozgásakor követi a fókusz. Olyan a képlövés, mintha fegyverünk lenne, pofás kis célzókereszt van fókuszpontban. Makróképet is szépet lő, íme, pár kép a kamera minőségéről. A fókuszálási sebesség és a képkészítési idő szinte észrevehetetlen, annyira gyors. Ezek átméretezett képek, teljes méretűt privátban szívesen küldök bárkinek kérésre. (Videót kérésre email-ben küldök, mert ide nem tölt fel.)



Előlapi kamera (5 MP, 2560x1440):

Nos, itt egy 5 megapixeles lencsével van dolgunk, ami szintén jó minőségben lő képeket, itt automata mód és arc szépítés mód van beállítható motívumként. Előlapi kamerához viszonyítva kifejezetten szép képeket lő a telefon:


A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.