2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

JiaYu G3S: kínai újratöltve

A méltán híres utód folytatása, egy erősebb belsővel, néhány hibával és egy 175 dolláros árcédulával.

[ ÚJ TESZT ]

Külcsín

Felhasznált anyagok:

A telefonhoz főként műanyagot használtak, de a belső keret és az előlapon található két sáv fémből készült. Ez utóbbiak feldobják a kinézetet, nagyon szép szerintem.

Az összeszerelésre panasz nem lehet, semmi sem nyikorog, zörög. Minőségre is nagyon jó, nem azt érzi az ember, hogy ócska műanyagból van. Pont az ellenkezője! Érezni, hogy van benne anyag és nem hullik szét az első leejtésnél (ami persze ne következzen be).

Megemlíteném még, hogy az előlapi üveg elvileg Gorilla Glass 2, ami jobban ellenáll a külső behatásoknak. Összehasonlítottam a Samsung Galaxy S II-es telefonom kijelzőjével és azért érezni, hogy a Samsung üvege keményebb.

Külső:

Dizájn terén nem tértek el az előd modelltől és ez nem is gond, mert roppant gyönyörű. Szép tégla alak, nem is olyan vékony, mint egy penge. Az előlapon található 3 darab érintésérzékeny gomb alul, felül a beszédhangszóró a különféle szenzorokkal (proximity stb.). Illetve itt található még a videóhíváshoz használható kamera, aminek a képe egész kellemes, de beszéljenek helyettem a képek:

Elölről

Oldalról

Hátulról

Felülről

Alulról

Oldalról

A külsőre több szót (írást, képet) nem is vesztegetnék, jöjjön a kijelző!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.