2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Sensation - egy a sok közül?

A Sensation a gyártó két évvel ezelőtti csúcsmodellje volt. Megállja helyét napjainkban? Mire elég most?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, doboz, tartozékok

Bevezetés:

Nemrégiben lecseréltem a ZTE Grand X IN készülékem, egy HTC Sensation-re. Ekkor fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy cikket írok róla. És hogy miért pont róla? A HTC Sensation a 2011-es év egyik csúcsmodellje volt, két másik társával egyetemben, az LG Optimus 2X-el és a Galaxy SII-vel. Kíváncsi voltam én magam is, hogy mire képes az akkori csúcsmodell a mai napokban, mennyire használható még, illetve kompromisszumot köt e az ember, ha ilyen telefont vesz. A cikket próbálom személyes tapasztalatokra építve megírni, úgy gondolom elég komolyan nyúzom a telefonjaimat játékokkal és a többi szokásos dologgal. Na, de kezdődjék is.

Csomagolás, kiegészítők:

A telefon egy egyszerű, kicsinek is mondható dobozban érkezett hozzám. A hátulján fel vannak sorolva a telefon főbb jellemzői, az előlapon meg a telefon képe található. A dobozban felül láthatjuk a telefont, és alatta vannak a tartozékok, név szerint: egy töltőfej, egy USB kábel, headset, esetemben egy 2300mAh-ás akkumulátor, egy kijelzővédő fólia és egy bebújtatós tok. Pluszban kaptam még ezeken felül egy autós tartót, egy övre fűzhető tokot, és egy MHL kábelt. Köszönet érte az eladónak!

USB kábel, és a töltőfej:

A dobozról és a többi tartozékról több érdemlegeset kár szerintem írni, semmi extra dolog nincsen bennük, csupán a szokásos dolgok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.