2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE V967S: Négymagos olcsóság

Újabb kínai telefont vettem nagyító alá, ami korrekt hardverrel szerelt, és még az ára is barátságos.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés, szállítás, kicsomagolás

Rendelés:

Előző cikkem fórumában kitértem arra, hogy ha lesz még igény, írok teszteket kínai készülékekről. Nos, ez a pillanat el is érkezett, meglett az alany is hozzá, egy ZTE V967S nevű készülék. Egyik barátom számára kellett rendelnem, mert olcsón szeretett volna jó készüléket venni. A ZTE, mint ismertebb márka jött szóba, és mivel pont akkor volt leakciózva a fent nevezett készülék, úgy döntöttünk, hogy „bevállaljuk” ezt és meglátjuk, milyen is.

A telefont a Pandawill nevű webshopból vettem, egyenesen Kínából. Velük már volt tapasztalatom, több dolgot is rendeltem onnan, táblagépet és telefonokat egyaránt. A rendelésem gyorsan feldolgozták, a készüléket is gyorsan eljuttatták a postára és külön pozitívumot ér, hogy a rendelésnél CN Postot választottam, viszont SG Posttal küldték el. (aki nem tudná, utóbbi jóval gyorsabb, és a Pandawillen elviekben fizetős) Garanciát egy évet vállalnak a telefonra, meghibásodás esetén vissza kell küldeni, ennek díja 2-4 ezer Ft körül alakul.

A gyártó

Szállítás és annak gyorsasága:

A telefont szeptember 25-én rendeltem, és október 14-én hozta a postás. Ez egész jó időnek számít főleg, ha belekalkuláljuk, hogy időközben volt egy jó nagy ünnep Kínában, ami konkrétan egy hetes volt.

Kicsomagolás, tartozékok:

A telefon egy fehér dobozban érkezett, jól kitömve bubis zacskóval mellette, hogy még véletlenül se sérüljön meg.

A doboz

A doboz belsejében belül találtuk a készüléket, a töltőfejet (kínai, adapter van hozzá), az USB kábelt és némi papíranyagot. Ezek nagy része kínai nyelven íródott, de csomagoltak mellé még egy angol nyelvű, általános kézikönyvet.

Egy kép a tartozékokról

Aki kíváncsi az unboxing videóra, az a képre kattintva nézheti meg (HD minőséget érdemes kiválasztani)

Kicsomagolás

A töltő minőségére itt is kitérnék, mint ahogyan az előző cikkemben is tettem. Itt viszont fordított a helyzet, meg vagyok elégedve, jól össze van rakva, nem ferde az USB aljzat és az USB kábel is simán passzol, mind a töltőfejbe, mind a telefonba.

Sajnos további tartozékokat nem kapunk a telefonhoz, de igazából nem is bánom, tisztában vagyok a gyári ZTE fülhallgató milyenségével (van egy elfekvőben, a fényes, csúszós darabból). Itt megemlíteném, hogy bár kijelzővédő fóliát nem adnak a telefonhoz, felhelyezve találunk rajta egyet, ami elég jól illeszkedik és nem került levegő alá. (aztán mégis, illetve kissé csíkos a fólia, no sebaj, véd legalább)

Most térjünk rá a telefon külsejére!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.