2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

(Huawei) Honor X2: nem csak papíron nagy

Hibátlan megoldás lehet azok számára, akik egy olyan készüléket keresnek, ami kivált egy telefont, és egy tabletet is.

[ ÚJ TESZT ]

Első benyomás

A készülékkel először az interneten találkoztam, hosszas keresgélés után. Egy olyan darabot kerestem, ami telefon, és elég nagy képernyővel rendelkezik, hogy kellemesen lehessen rajta olvasni és videózni. Egészen az 5,5”-os daraboktól indultam, majd a boltok polcain megláttam a Huawei Mate7-et. Ekkor kezdem el érdeklődni a cég iránt.

A kínálat böngészése közben rátaláltam az akkoriban még Mediapad X2-nek nevezett, számomra tökéletes megoldásnak látszó telefon/tablet kombóra. Ezt viszont csak kínai webáruházakból lehetett beszerezni és többnyire csak arany színben. Sokáig gondolkoztam a megfelelő beszerzési módon, majd, mint égből a megváltás, az Extreme Digital Facebook oldalán feltűnt, hogy rendelhető Magyarországon is belőle, ráadásul ezüst színben.

Először megijedtem, mert a megismert Mediapad X2 név helyett a Honor X2 lebegett a szemem előtt, de rövid keresgélés után, 1-2 cikk elolvasásával hamar megvolt, hogy ugyanaz, csak az EU-ba szánt modell ezt a nevet kapta. Persze emellett az is fel volt tüntetve, hogy csak 50 darab lesz belőle elérhető, ezért még aznap megrendeltem.
Egy hétre rá szóltak is, hogy mehetek érte. És már jött is az első meglepetés, amikor az eladó előhozta és megláttam a dobozt.

A készülék doboza elegáns kék, oldalain, középen kimetszett sávval.


A doboz tartalma:
– A phablet

– Adapter, USB kábel, pöcök és a papírok

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.