2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

GitUp Akciókamera - Az Ébredő Erő

A GitUp márka magyarországi debütálása, és Git2 mélyelemzés az SJ5000x Elite-tel összevetve.

[ ÚJ TESZT ]

Tartozékok, kiegészítők

A gyártó eredetileg kétféle kiszerelésben értékesíti kameráit, Standard és Pro csomagban. A standard csomag kizárólag a kamerát, az akkumulátort és a töltőkábelt tartalmazza.

A Pro csomagban már több mindent találunk ezek mellett: vízálló tok, kerékpárkonzol, csavarmenetes műanyag tartókeret, egy ívelt és egy normál ragasztható talp, hosszabb és rövidebb toldók, hosszabb és rövidebb csavarok, tripod-csatlakozó, forgófejes csatlakozó és lencsevédő.

A két kiszerelés ára között elhanyagolható különbség van, ezért Magyarországon kizárólag a pro csomagot forgalmazzák.

Kiegészítők

A GitUp átgondolt kiegészítőkkel igyekszik kiszolgálni a felhasználók igényeit.

Külső mikrofon

Sokan gondolják, hogy a hangminőség nem lényeges szempont. A GitUp fejlesztők szerint ez nem így van. A beépített mikrofonon minőségére sem lehet panasz, de a külső mikrofon még inkább kiszélesíti a lehetőségeket.

Hasznos lehet koncerteken, monopodon vagy vloggereknek, motorosoknak, kerékpárosoknak, autósoknak, akik így menet közben is kommentálhatják felvételeiket. A mikrofon vezetéke nem túl rövid, de nem is zavaróan hosszú, 120cm - így tényleg szinte bármilyen körülmények között hasznát vehetjük.

Csuklószíjas távvezérlő

Praktikus eszköz, mégis kevés gyártó alkalmazza.
A készülékek párosítása után 4 funkciót vezérelhetünk az eszközzel. A felvétel elindítása/leállítása, fényképezés, WiFi ki/bekapcsolása, és a kamera kikapcsolása.

Búvárkodáshoz nem ajánlja a gyártó, bár 3 méterig vízálló. Szörfözéshez és egyéb vízi sportokhoz gond nélkül használható. Hatótávolsága 5-7 méter, kialakítása tetszetős és kényelmes.

FPV kábel

Ennek a kábelnek a segítségével a készülék automatikusan továbbítja a kamera képét a csatlakoztatott eszközre. Ezek lehetnek kivetítők, vagy videotranszmitter - hogy élőben követhessük a drónokkal készített felvételeket.

Töltő, Keret, Autós tartó konzol

A GitUp kínálata még 3 kiegészítőt tartalmaz. Egy dual-slot töltőt, melyben egyszerre két akkumulátort is tölthetünk, egy autós rögzítőkonzolt, és egy könnyű nyári keretet, melynek segítségével ugyanúgy szerelhetjük fel a kamerát, mint ha vízálló tokban lenne.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.