2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Genius SW-HF5.1 5100

Rövid írás a Genius 5100-ról.

[ ÚJ TESZT ]

Előszó

Régóta szerettem volna számítógépemhez egy 5.1-es szettet. Igazából először egy kisebb Geniust néztem ki, a 3000-est, amely számomra kedvező árú és megfelelő külsejű volt. Igazából nem akartam nagyobbat, mert elég kisméretű a szobám, kb. 12 négyzetméter, és a pénztárcámnak is kedvezett a 18ezer forintos ára. Sikerült is beszerezni belőle egyet, de sajnos gyári hibás volt, nem működött a hangerőállítás, és számos apró, de zavaró hibája volt, és mivel még a 3 napos cseregarancián belül voltam visszavittem és végül pénzvisszafizetés lett a dologból.

Ekkor úgy döntöttem, hogy valamelyik komolyabb 5.1-es Geniust vásárolom meg. Elkezdtem nézelődni neten, és először is külső alapján ráböktem az 5100-ra. Nekem nagyon bejön a mélyládának a többi szetthez képest komor, komolyságot sugárzó előlapja. Sajnos a Genius honlapon kívül csak egy-két külföldi tesztet találtam róla. Azt gondoltam, hogy annyira csak nem lehet rossz, hiszen nagyon sokan elégedetten használják az elődjeit.
Belevágtam hát, megrendeltem, és összesen 33110Ft-ot fizettem érte.

Az első pozitívum már vásárláskor feltűnt, mégpedig, hogy a nagy dobozon vágtak gyárilag két fület, hogy kényelmesebb legyen cipelni. Ha jól tudom, akkor az elődök dobozai még nem rendelkeztek ilyesmivel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.