2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Kultúra rovat

First: Stand up comedy

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sosem voltam hasonlón, de mindig el akartam menni. A Godotban gyakorlatilag egy hónapra...

[ ÚJ TESZT ]

Sosem voltam hasonlón, de mindig el akartam menni. A Godotban gyakorlatilag egy hónapra kell előre foglalni, annyival meg nehéz tervezni, így kapóra jött a Menta terasz ma éjjel (kétszer ezernyóccáz).

[kép]

Maga a hely első látásra az az igazi bőrfoteles étterem, ahová nem szívesen jár a becsületesen dolgozó ember. Drága és flancos. A kaja meg félelmetesen szar. Kétezerér kaptam egy hatalmas tál csülköt, aminek az egyik felét szénné égették, a másikat meg véresen hagyták. Mindezt gombával és cukkínivel összegyúrták. A felét otthagytam, a pincér kérdésére megmondtam, hogy ez bizony bűnrossz. Fanyalgott kicsit, de nem volt meglepve. Az őszibarackos csirkének semmi íze nem volt. Kétezerötér. Ezt leöblítettük egy tonikkal és egy kólával még egy ezresér. Az már biztos, hogy legközelebb kaja szempontjából elkerülöm a helyet.

[kép]

Maga az esemény a pincében volt (a jegyen menta TERASZ), ahol csaknem fél órás késés után megkezdődött a só. Sás Péterrel nyitottak, aki gyakorlatilag a modern kabarét hozta el a színpadra. A budapesti életképeken már sírt a terem a nevetéstől, annyira profin tolta a tipikus biztonságiőr és bolti kasszás arcokat. Ugyan érezhetően bemelegítőnek szánták, de nem volt rossz, sőt.

[kép]

20 perc szünet, egy sajttorta (kilencsszáz) és egy somlói (haccáz) meg egy ananászlé tonik kombó (haccáz) elfogyasztása után (ami gyakorlatilag magasan felette volt az étteremben fogyasztott ételeknek) megjött Bödőcs. Gyurcsány lábában lévő bugival indított, majd átmászott a szentiváni ügyekre, végül befejezte a kollégiumi évekkel. Az ember hatalmas volt, gyakorlatilag a közönség sírt a nevetéstől 45 percen keresztül.

Summa:
- 5 perce értem haza, logoutos élménybeszámolót írok, és a godot honlapját nézegetem alkalmas időpontot kutatva
- Pénzeben sok, de élményben pótolhatatlan
- A menta terasz éttermének a közelébe sem megyek legközelebb
- Stan up comedy fan lettem
- A dumapárbajokon ott leszek

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.