2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Emeregy píár

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Gondoltam egyet, hátha a problémámmal megkereshetem az "ügyfélszolgálatot". Kereshettem, hiába...

[ ÚJ TESZT ]

<Update: Végül kaptam választ, ami bár nem oldotta meg a problémát, legalább foglalkozott vele.>

----- Original Message -----
From: [BlacKSouL]
To: pr@radio.hu ; vevoszolg@radio.hu ; kozonsegszolgalat@radio.hu
Sent: Sunday, December 20, 2009 12:51 PM
Subject: Hangtár

Tisztelt Magyar Rádió!

Gyerekkorom óta hallgatom a rádiót, és ez csak részben változott meg mióta Kossuth rádióból "Emeregy" lett.
Mivel nem mindig jön ki úgy hogy meg tudom hallgatni 1-1 műsorukat, így régóta használtam Hangtárukat is, ám úgy tűnik ezek után nem fogom.
A korábbi RealPlayerrel lejátszható formátum használható volt, de ez a beépített lejátszó használhatatlan. 3-féle böngészőből csak 2-n indul el, de se bele-, visszatekerni, se rendesen lejátszani nem lehet, ha pedig megállítom és újra elindítom, az elejéről kezdi el játszani. Vagy hibaüzenetek bénítják meg. Sajnos nem mindig van lehetőségem egyben végighallgatni 50-55 percet, így meglehetősen bonyolult visszahallgatni bármit is.

Remélem nem én vagyok az egyetlen akinek ez feltűnt, és szúrja a szemét, és így elég nyomást éreznek majd hogy lépéseket tegyenek a helyzet kijavításáért, vagy akár a régi formátum visszaállításáért. Vagy kínálják fel a lehetőséget hogy lehessen választani a régi és az új formátum között.

Ha nem tudják orvosolni, úgy ismét veszítettek egy hallgatót.

Tisztelettel,
[BlacKSouL]

- - - - - - - -

----- Original Message -----
From: [BlacKSouL]
To: pr@radio.hu ; vevoszolg@radio.hu ; kozonsegszolgalat@radio.hu
Sent: Saturday, February 27, 2010 4:27 PM
Subject: Emlékeztető: Hangtár

Tisztelt Magyar Rádió!

Minden bizonnyal hiábavaló ezen újabb emailem elküldése Önöknek, hiszen már az előzőre sem volt idejük/kedvük/pénzük/tudásuk/végzettségük/felhatalmazásuk/feladatuk válaszolni, vagy érdemben reagálni.

Természetesen utólag belátva egyiket sem várhattam volna el, hisz Önöknek (ezek szerint) a hallgató és a véleménye nem igazán fontos. Ha csendben tesznek valamit a háttérben, amitől hirtelen elönthetett volna a megelégedettség, akkor azt gondoltam volna, hogy legalább elolvasták az emailemet. Így ebben sem vagyok biztos.

Nem gond, hiszen ezen újabb üzenetemmel továbbra is a változatlan HANGTÁR szolgáltatás minőségét szerettem volna kritizálni. Ám kiegészíteném egy újabb észrevétellel az eddigieket, melyek csak emlékeztetésképp: "..3-féle böngészőből csak 2-n indul el, de se bele-, visszatekerni, se rendesen lejátszani nem lehet, ha pedig megállítom és újra elindítom, az elejéről kezdi el játszani. Vagy hibaüzenetek bénítják meg.." A mai napon ismét megpróbálkoztam a lejátszó használatával, ám az az eddigi használhatatlanságon túl immár a folyamatosan akadozó lejátszással is megörvendeztetett.

Gondolom egyfajta válasz lehet az is, hogy örüljek hogy legalább ilyen, másfelől bizonyára az én gépemmel van gond. De szeretném jelezni hogy az utóbbi megállapítás nem állja meg a helyét, ugyanis volt szerencsém 4 különböző számítógépen is megpróbálni a lejátszást, sikertelenül.

Nem tudom mivel zárjam emailemet, nem vagyok túl gyakorlott az egyoldalú kommunikációban. Bár tekintve hogy üzeneteimet visszafogott és emberhez méltó stílusban fogalmaztam meg, elvárnám hogy legalább egy elutasító, vagy egyáltalán bármilyen válaszra méltassanak. Kiindulva abból hogy manapság elég sok durva hangnemű üzenetet olvashatunk szerintem mindannyian.

Segíthetek? : "Tisztelt Hallgatónk! Köszönettel vettük észrevételét. Hibajelzését továbbítottuk az illetékes osztályunk felé, amíg kollégáink dolgoznak rajta kérjük szíves türelmét...Tisztelettel..."

Ugye milyen egyszerű?
Ha szükségük van PR-igazgatóra csak szóljanak bátran. Mert úgy tűnik a jelenlegi meglehetősen rosszul végzi a munkáját.

Üdvözlettel
[BlacKSouL]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.