2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Elvették a kedvem. :-(

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Holnap Kritikus Tömeg. Hogy ne akadályozza az autósokat, rövidített útvonalon, mellékutcákba...

[ ÚJ TESZT ]

Holnap Kritikus Tömeg. Hogy ne akadályozza az autósokat, rövidített útvonalon, mellékutcákba terelve. Mindezt az Autómentes napon. Egyetlen félnapon az év 365 napjából.

Mindeközben a vele összemérhető Fidesz-nagygyűléssel gond nélkül le lehet zárni Budapest legnagyobb forgalmú autóbuszvonalát, a Kiskörutat, és a Belváros felől Kelet-Pest fő elérhetőségét. [Tavalyi adatok szerint a Critical Masson 50e ember volt, az Astoriánál pedig forrástól függően 50-60 vagy 80.] Hangsúlyozom, hogy most nem az adott politikai társasággal van a problémám. Gyűljenek, lobogtassanak! Az zavar, hogy a kerékpárosokat már megint sikerült bedarálni, és a szőnyeg alá söpörni.

Más. Még mielőtt valaki rámsütné az elfogultság vádját: az is zavar, hogy ha már ennyi kerékpározó embert összehoznak egy helyre, a néhány kilógatott molínónál nem folyik intenzívebb bringásnevelés. ''Vegyél lámpát! Világos?'' Vagy hogy ha van kerékpárút, akkor talán nem a 3 sávos úttesten kellene tekerni. Bukósisak? Járdán max. sebesség? Piros lámpa ugye a bringásra is vonatkozik? Stb.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.