2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Első írásom remélem elnyeri tetszésed

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Na neki is esnék. Annak, hogy most billentyűzetet ragadtam egy oka van...

[ ÚJ TESZT ]

Na neki is esnék. Annak, hogy most billentyűzetet ragadtam egy oka van, méghozzá az, hogy nagyon is elegem van.
Hogy mindenki képben legyen, elmondom, hogy ebből az egész "én vagyok a nagykislány, mert napi 20 doboz cigit elszívok, nem jött össze egy kapcsolat megyek és felvágom az ereim, egy körzővel szanaszét karcolom az alkarom, mert akármi bajom van, leiszom magam a sárgaföldig, mert épp nincs jó napom" dologról van szó. Könyörgöm mi értelme van?? Mert szerintem semmi, azon kívül, hogy lepusztítod a szervezeted, és mindenkit eltaszítasz magadtól. De ha nektek ez kell hát legyen én nem szólok bele ti életetek ti döntitek el, hogy hogy élitek.
De nem csak ez az egy az ami idegesít. Van még sok minden, de azokról majd egy kicsit később. Most lehet, hogy egy picit személyeskedni fogok, mert vannak személyes tapasztalataim is ez ügyben.
De inkább csak annyit mondanék azoknak akik ezeket csinálják, hogy érdekelne, hogy ők hogyan lennének képesek arra, hogy végignézzék azt ahogy egyik barátjuk/barátnőjük elzüllik, mert nekünk kívülállóknak azt kell végignéznünk. Mert nem hiszem azt, hogy ők egyszerűen szemet hunynának afölött, hogy az akivel gyakorlatilag együtt nőttek fel minden titkukat megosztották egymással egyszerűen tönkrevágja az életét ilyen hülyeségekkel. Mert azzal semmi bajom nem lenne, hogy egyszer kipróbálta a cigit, mert oké egyszer, de nem szokjon rá!
Alig hittem a szememnek mikor az egyik legjobb barátomnak (aki amúgy lány) megláttam a cigit a kezében. Nem akartam elhinni, hogy ő is beállt a sorba, mint mindenki más. Lehet, hogy Te aki most ezt olvasod te is közéjük tartozol és még az is lehet, hogy most azt mondod rám hogy milyen elmaradott vagyok meg, hogy most ez a trendi meg menő. Én erre csak annyit mondanék, hogy azt a kedves anyukádat aki nem veszi észre amint a lánya/fia éppen tönkreteszi az életét. De mielőtt azt hinnéd, hogy most a szülőket hibáztatom hát nem, mert mindenki maga dönti el mit csinál. És a legrosszabb, hogy a legtöbben a rossz utat választják. Pedig annyi lenne az egész, hogy nemet mondasz és megpróbálod magad elintézni a problémáidat. Van aki ezt teszi van olyan aki meg tudja oldani. És nem is nehéz. Egyszerűen szembe kell vele szállni és nem hagyni, hogy elemésszen és ezáltal beállj az előbb említett fiatalok közé. Oké én sem vagyok az a hú de idős, de én úgy érzem, hogy nekem nem kell ez az élet. Már ha ezt életnek lehet nevezni, inkább csak egy árnyék és az aki ezt éli és nem tud mást mint azonosulni a többivel és nem képes kitűnni a tömegből az elveszett. Egy élőhalottként éli azt az életet amiben nem lát mást csak a szenvedést és a fájdalmat. Nem jön rá arra, hogy az élet szép és anélkül is az, hogy cigiznénk, innánk, drogoznánk és mi egy más.
A másik ami zavar az azok akik utálják az előbb említetteket. Nem tudom elhinni, hogy nem lehetne valahogy lebeszélni őket arról, hogy ezt tegyék és inkább meg kell őket verni. Azzal csak rontanak az egészen, mert még mélyebb depresszióba esik. (Esküszöm azt eddig is tudtuk, hogy a depresszió egy betegség, de azt nem, hogy még ragályos is.)
A másik ami számomra hihetetlen, hogy lassan mindenki számára csak ez a két tábor létezik. Ki melyiket választja. Ezáltal barátságok, szerelmek mennek tönkre. Mindez azért, mert éppen olyan hangulatom van és egyből meg kell ölnöm magam. Eskü, ha én mindig amikor rossz kedvem volt leugrottam volna egy hegyről akkor már a világ összes hegyét megmásztam volna.
De ez az egymás folyamatos szidása (rosszabb esetben verése) nem vezet sehova. Nem veszitek észre, hogy életeket tesztek tönkre, és többnyire nem is mindig a sajátotokat hanem másét is.
És nem fér a fejembe, hogy hogy nem lehet egyéniségetek. Mert így nincs. Így egyszerűen vakon követtek valamit ami ráadásul tönkre is tesz. De mi az nektek, igaz? Te már nem érdekelsz senkit mi? A szüleid is állandóan basztatnak kitaláltam? Esküszöm elmehetnék gondolatolvasónak ezekkel a képességeimmel. Mert ha mostmár úgyis érzed, hogy nincsenek barátaid, (lehet, hogy nincsenek is, de azt is csak magadnak köszönheted, mert ilyen hülye voltál) de vannak. Mert hidd el azért mert mostmár nem szivesen tartózkodik a társaságodban mert nem bírja nézni tovább, hogy amortizálod le a tested és lelked egyben attól még ugyanúgy szeret és ez lenne az amit jó lenne ha felfognátok és nem is olyan nehéz. Mert az élet szép!! CSAK KI KELL NYITNI A SZEMED!! De engem onnantól nem érdekel, hogy mit csinálsz miután ezt elolvastad és nem is hatott rád semmit. Onnantól tőlem azt csinálsz amit akarsz mert az a te dolgod és ha ez nem gondolkodtatott el akkor semmi sem fog.

Azóta történt

  • Fiatalság bolondság

    Sokat gondolkoztam azon, miről lehetne írni, ami felkelti mások figyelmét. Rájöttem hogy...

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.