2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Egyszeri élmények-ha ezek azok...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egyes emberek nyugalmát megzavarhatják a következő sorok. Előre leszögezem, hogy ez a saját állás-, és...

[ ÚJ TESZT ]

Egyes emberek nyugalmát megzavarhatják a következő sorok. Előre leszögezem, hogy ez a saját állás-, és nézőpontom. Kérem figyelembe venni ezt. Köszönöm.

A ma estét,éjszakát-egy munka miatt-a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén, a Babylonban töltöttem. Ez volt az első ilyen alkalom, 19 éves fejjel, de valószínűleg az utolsó is. Hogy miért? A következőkben ezt elmondom.

Este 10-re volt találkozó a "Babszinál" pár jóbarátommal, mert egy videót kellett nekik leforgatnom odabent. Mivel egy teljesen idegen környezet fogadott, hirtelen nem tudtam hova tenni magam.. Még nyitás előtt sikerült bejutni, hogy rögzítsük a megbeszélt jeleneteket, így szinte (a pultos lányokon, valamint a helyi dolgozókon kívül) teljesen üres helyre érkeztünk. Egész barátságosnak tűnt a hely, már kezdtem megszokni, mire végeztünk. 11:18-kor kint voltunk, de mivel még kellettek táncolós jelenetek, ezért meg kellett várnunk a hivatalos nyitást, valamint a tömeget. Ez kb. 01:00 felé történt meg. Ekkortájt mentünk vissza, és szalagra került a denszing. Nem kell mondanom, tömeg, akik egymás lábát tapossák (az enyémet is 2x), cigifüst, túl hangos zene (ami egyébként jó volt!-nem a hangerő, hanem a zene :) ), és egy rakás fiatalkorú, akik még természetesen(?) nem múltak el 18. Elvileg csak a nagykorúakat engedhetnék be, csak hát van, akinél nincs személyi, de elég körbenézni a mai fiatalokon. Ember legyen a talpán, aki pontosan meg tudja mondani, hogy hány éves a gyerkőc (mert nem más). Ezzel is megvolnánk, így távozóra vettem a dolgot. Kijutunk az utcára, váltunk még pár szót, és arra lettünk figyelmesek, hogy valaki azt kiabálja be: "Hívjatok mentőt!". Aztán sacc 6 db kidobó hoz ki egy vékony szöszke leányzót. Se kép, se hang, kész van, mint a matekházi. Pupillareflex 0. Nem reagált semmire. Nem lehetett több 16-nál. Nem tudni, mi történhetett, kérdeztem a kidobó ismimet, hogy mégis hogyan fajult idáig a helyzet, de ő se tudta, a termébe esett össze a csaj, szóval valszeg az ismim sem volt a topon a helyzetet látván. Állítólag bebogyózott. Ezután pedig ledöbbenve, szinte sokkos állapotban hazaértem.

Amint mondottam volt pár(?) sorral feljebb, többet be nem teszem oda a lábam. Durvábbnál durvább arcok, ismerősök, idegenek, a bulifotókról visszaköszönő vagánycsávók, vagánycsajok tarkítják Békéscsaba város szombat éjszakai életét. Nagyobb élet volt a hely körül, mint nappal szokott lenni a Közgé előtt. Döbbenet. Beleképzeltem magam a 16 év körüli csaj szüleinek a helyébe. És nem lennék a helyükben. Beviszik, gyomormosás, megfigyelés, szülők értesítése, apuci-anyuci pedig nem hiszi el, hogy mi történt az ő egy szem lányukkal, és nem ő a hibás, hanem a szórakozóhely... Na jah, csak előbb el kellenne gondolkodni azon, kedves szülők, hogy ezért kell-e elengedni a gyereket. Értelmetlen dolognak tartom. Miből áll egy ilyen éjszaka? Felmegy a delikvens a városba, jól berúg, táncol, összeszed egy szintén részeg csajt, és a közeli padon pedig közös-ülnek. Reggel-délben pedig, józanodás közben azon gondolkodik mindkét fél, hogy mi is történt tegnap, és ki volt az a csaj/srác... Elismerem, sarkosítottam egy kicsit, de ilyen létezik.

Nem vagyok egy elzárkózó típus. Szeretek nyitni az új dolgok felé, megismerni új embereket, új életformákat, de ebből, köszönöm szépen, NEM kérek. Nem akarok és nem TUDOK azonosulni ezzel az életformával. Meg különben is, mennyi mindenre el lehetne költeni azt az 5-10-15 ezer forintot, nem csak piára, és a haverokra.. De ezt mindenki döntse el magának. Hátha jobb ember lesz valaki attól, hogy egyszer ő is kerülhet hasonló helyzetbe... Egy ilyen után csak annyit mondtam ismimnek: "Problémamentes estét kívánok." Remélem, kívánságomat meghallgatta valaki...

Azóta történt

  • Van ennél lejjebb?

    Az alábbi történet velem esett meg. Nem kitaláció, nem a képzelet szüleménye, ez tényleg megtörtént.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.