2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Corsair Obsidian 800D és a többiek

A gagyitól a minőségik, avagy hogy jutottam a Obsidian 800D-ig....

[ ÚJ TESZT ]

Antec Sonata

Még a lakásfelújítás teljesen be sem fejeződött, mikor megtörtént az első minőségi ház vásárlása.
Egy Antec Sonatára esett a választás.

Nagyon szép fekete "zongora lakk" festés, letisztult design, ajtós megoldás, halk 12 cm-es venti (emlékeim szerint mintha csak 1 db venti lett volna benne, a másodikat már úgy vásároltam hozzá). A tápban is halk venti dorombolt, az is volt a "nickje", hogy "silent". Hogy 12-es vagy 8-as, arra már nem emlékszem. Teljesítménye 380 W volt, és igazán minőségi darabnak számított.
Igazából azt kaptam amit vártam, csak...

Kicsi volt. Én meg - főleg akkoriban - szerettem telepakolni a házat ezzel azzal... E mellett a szerelhetőség sem volt annyira jó, legalábbis ennyi cucchoz. A kábelek már nem nagyon fértek el, pedig a szalag kábeleket lecseréltem henger kábelekre.
A másik probléma, hogy az ajtós megoldás se nyerte el tetszésemet. Szép, de nem praktikus. Betolható mobirack, sűrűn használ CD-DVD drive, nos ezek mind a nyilóajtó ellenségei.

Így aztán nem volt meg túl sokáig a ház, találtam egy jó vevőt, és nem haboztam, kissé fájó szívvel ugyan, de megváltam tőle.

A ház azért két konfigot így is megélt, egyik a codegenből átkerült MSI lap. A második konfig viszont egy Abit NF7-s, ami nagy jóságnak számított akkoriban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.