2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

CM Storm Sentinel Advance II egér

A Cooler Master legújabb csúcsjátékos egere nagy érzékenységgel és testre szabhatósággal bír.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolás

Sziasztok!

A Logouton most publikálok először. Megpróbálom a lehető legrészletesebben kielemezni az újdonsült játékos egeret.

Elég régóta játszok már számítógépen. Mostani nagy kedvenc a Battlefield 3, mellyel megjelenéstől kezdve folyamatosan játszok. A termékfotók saját készítésűek :)

Csomagolás:

Ahogy az a nagy márkáktól már elvárható, a CM Storm legújabb csúcsjátékos egere is egy dizájnos, közepes méretű dobozt kapott.
A doboz elején az egér felső nézeti képe látható, mellette jobbra lent pedig néhány fontos adat. A képhez mérten szolid méretekkel, de jelentősen nagy betűkkel ahhoz, hogy felkeltsék az érdeklődők figyelmét.

A doboz egy tépőzárral rögzíthető megtekintő ajtót is kapott, melynek belső felén az egér főbb paramétereinek bemutatása került. Pár apró kép, és hozzá némi infómorzsa. Jobb oldalon a műanyag borítás alatt maga az egér látható.

Külön érdekesség, hogy a doboz alján hagytak ki helyet, mely az ember csuklójának van kialakítva. Így hozzávetőlegesen kipróbálhatjuk mennyire is áll kézre. Ez a megvalósítás egy kedves gesztus a gyártó részéről, hiszen nagyon sok helyen már nem engedik kibontani a terméket, így nem is igazán tudjuk szemügyre venni kiszemelt egerünket.

A doboz hátulján egy felsorolás látható, melyre az összes fontos tulajdonságát felírták.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.