2022. október 2., vasárnap

Gyorskeresés

CM Storm Sentinel Advance II egér

A Cooler Master legújabb csúcsjátékos egere nagy érzékenységgel és testre szabhatósággal bír.

[ ÚJ TESZT ]

Játékok alatt

Már elég régóta egyetlen egy játékkal játszok, és ez nem más mint a Battlefield 3. Sokszor hallottam, hogy egy jó egér aranyat ér, de nem hittem el addig, amíg ki nem próbáltam a felső kategóriát.

Nálam ezen a téren is kiválóra vizsgázott az egér. A gyors és folyamatos rángatásnál sem ugrott félre a kurzor, vagy zavarodott össze. A 100-8200 DPI lehetőséget ad minden felhasználónak, hogy az általa használt területen a legjobban testre tudja szabni.
A sok profil pedig egyszerre több játékhoz is konfigurálható, kifejezetten élvezetes vele a játék. Míg a katonát 3200DPI érzékenységgel irányítom, addig a tank és földi járműveknél a 8200DPI egy tökéletes megoldás.
Itt egy videó a különbségről: Youtube

A Battlefield 3 rendelkezik a beállítások között egy egér RAW beállítási ponttal, melynek lényege, hogy a játék figyelmen kívül hagyja a Windows-os egérbeállításokat, és csak az egér egyedi beállításait használja.
Fingertip fogású játékos vagyok, tehát csak az ujjaimmal fogom és csuklóból irányítom az egeret. Ilyenkor a tenyerem nem ér hozzá az egér hátához. Ezzel a játékstílussal (általában így használják a legtöbben), egyszerűen mesés az egér. Nem érzi az ember túl szélesnek, vagy túl magasnak.

Windows használat közben visszaváltok Palm grip használatra, ilyenkor a tenyerem rá simul az egérre. Ennél a felhasználásnál hasznos igazán, hogy hosszúak a gombok.

Nálam az egér tökéletesen szerepelt játék alatt. Nem volt érzékenységi probléma, vagy gyors mozgásból eredő kurzor elugrás.

A gombok halk, de határozott nyomásponttal rendelkeznek.

A görgő mozgása meglehetősen kemény, nem fokozatmentes. Jól érezhető akadás jelzi, ha elfordítottuk. Normál görgetésnél nincs hangja, de ha gyorsan szeretnénk a lap aljára érni, akkor elég hangosan kattog, bár ez engem nem zavar. A görgőt meg lehet állítani két pont között, valamint picit laza rajta a gumi, de semmi veszélyes.

Nem használok 4 profilt, hanem egyszerűen ha játszok, felveszem az érzékenységet, ha Windowsban vagyok akkor pedig le, mert könnyen és gyorsan váltogatható játék alatt is.
Főleg FPS játékkal játszok, így az "alap" profilon kívül még egy profil be van állítva, ahol az IE előre-hátra gombok kaptak egy-egy billentyűzetnek megfelelő gombot, mert játékban így könnyebb gránátot dobni például.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.