2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Bombariadó..

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Nos, taposom a gimnázium utolsó éveit, így nem kimondottan szeretek iskolába járni, de...

[ ÚJ TESZT ]

Nos, taposom a gimnázium utolsó éveit, így nem kimondottan szeretek iskolába járni, de ugye muszáj, ha nem akarok kukásként dolgozni, kellene a jó érettségi! És lám, végre egyszer szeretnék iskolába menni és akkor sem tehetem!!!
Péntek reggel, nehéz kelés, utolsó nap a suliban, utána lefixált program, találkozok egyik barátnőmmel Pesten (mondanom sem kell hogy hogy Pesttől hatvan km-re lakom), húú ma csak öt órám lesz, móka és kacagás lesz a nap, jupiii -hittem én.
Kinyitom az iskola ajtót, a portás és az igazgató meghekkentően teli vigyorral állnak előttem, és közlik hogy ma nincsen tanítás, áá mondom ha-ha jó vicc, de akkor most komolyan???Lesújtó a válasz: IGEN, miért-re választ nem kapok, így habzószájjal elhagyom az iskola területét. Útközben találkozok az egyik osztálytársammal aki közli, hogy hőn szeretetett iskolánkban bombariadó volt! Idejárok 5 éve, és még ez sosem fordult elő, úgy h elképedve álltam az események előtt, hogy ekkora baromság vajon kinek a fejéből pattan ki, és egyáltalán miért??? Mert itt, ahol lakom, abszurd hogy valaki igazából levegőbe szeretne repíteni egy gimnáziumot. Tudom hogy kötelességük minden bejelentést azonnal kivizsgálni, én csak egyszerűen az emberi hülyeség miatt vagyok most nagyon ideges...bár jól hangozhatna hogy most itthon döglődhetek egésznap, de ennek is meg lesz a böjtje ám.
És egyes tanárok olyan szinten tájékozatlanok ez ügyben, hogy az egyik tanárnak a diák szólt hogy: "Tanárnő, miért van már egy perce szaggatott csengő??" Válasz: "Nem tudom, lehet hogy tűzvédelmi próba, menjünk ki, a cuccotok itt maradhat.". A többiek azért vitték, és igazuk volt, mert az épületbe nem lehetett visszamenni.
És egy újabb szombat, netán vasárnap, amikor roskadhatunk hétvégén az iskolapadban hogy "ledolgozzuk" a kéretlen szünetet, nem elég hogy az elkövetkezendő két hétvégétől is megfosztanak minket még ez is...
Természetesen a felelősök sosem kerülnek elő!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.