2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Anya csak egy van (volt?)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Winston a fejével intett. A hálós villámgyorsan feldobta a szerelő testét a szekrény tetejére,...

[ ÚJ TESZT ]

Winston a fejével intett. A hálós villámgyorsan feldobta a szerelő testét a szekrény tetejére, ő maga pedig a szekrénybe bújt.

Winston most a lány felé nézett. Szeme parancsolóan villant, behátrált a fürdszobába, az ajtót pedig becsukta. A lány kinyitotta a bejárati ajtót.

''Anyu, hát te mit keresel itt?''

Anyu belépett. Ösztönösen érezte, hogy valami nem stimmel. A lányára nézett és rájött, hogy mi zavarta eddig.

''Mostál fogat?''

A lány bólintott. Szeme sarkából látta, hogy a szekrényajtó becsípte a mellszőrt, amelynek vége kikunkorodott. Ez kicsit feszélyezte.

A hálós nagyon kellemetlenül érezte magát a szekrényben. Moccani sem bírt, saját mellszőre fogságában volt. A szekrény teteje közben kezdett átázni és félő volt, hogy a szerelő hullájáról csepegni kezd a véres víz.

Winston sem volt épp nyugodt. A fürdőszobában totálisan sötét volt, a csempe pedig csúszott. Winston meg sem moccant, csak hallgatta a beszélgetést.

Kint folytatódott a kissé kínos kommunikáció.

''Miért jöttél?'' kérdezte a lány. Anyjának valahogy úgy tűnt, hogy nem látják szívesen.
''Csak meg akartam kérdezni, hogy kipróbáltad-e a fogkefét. Zavarok?'' Közben szemével körbepásztázta a szobát.

A tekintete a szekrényre szegeződött. Megcsóválta a fejét.

''Kislányom, máris foszlik az új kabátod?'' Határozott mozdulattal a szekrényhez lépett, és a kikandikáló - szerinte ruhafoszlányt - gyors mozdulattal letépte.

Innentől felgyorsultak az események.

A hálós felordított a szekrényben. A lány sikkantott, ezúttal elég rendes hangerővel tette ezt. Winston érezte, hogy valami nincs rendben, ezért ő is a beavatkozás mellett döntött. Mire a fürdőszobaajtóhoz ért, a hálós fájdalmában a szekrény belső falát rugdosta. A szerelő teste a rezgéstől megingott és leesett.

Pont Anyura.

Ebben a pillanatban Winston feltépte a fürdőszoba ajtaját, de megcsúszott a csempén, így valósággal kizuhant a helyiségből. Szerencsére puhára esett, hiszen a lány anyján elterülő szerelő teste megvédte az ütéstől.

''Anyu?'' kérdezte a lány, aggodalommal a hangjában.

Nem kapott választ.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.