A nagy Lenovo mobil teszt

Lenovo A516 - Dobozok, tartozékok, külső

Fehér doboz, ismeretlen logo egy ismert logo társaságában, ez még bizony a régi dobozgyárban készült, ha lehet így fogalmazni. Kibontva itt sem ájulok el a tartozékok mennyiségétől.

Pár kínai papír / igen már kezdem szokni a nyelvet, legalábbis vizuálisan, érteni nem mostanában fogom /, töltő, persze nem nekünk való, de azért egy átalakítót mellékeltek.
Telefon fóliázva, zacskóba húzva / nem nincs berkisítve, tehát vasalásmentes /.
A telefont kézbe fogva egy viszonylag egyszerű és szokásos formával találkozhatunk, kicsit láttuk már érzés kerít hatalmába, de nem ennyiért.

Hirdetés

Szemből a 4,5-es kijelzővel találkozunk, amely felbontás 854*480, IPS panellel van dolgunk, ez viszont nagyon jó hír. A kijelző alatt érintésre érzékeny gombokat találunk, amelyek LED megvilágítást nem kaptak, értesítési LED sem található az előlapon. Viszont előlapi kamera már igen, ez VGA felbontással csábítja a hölgyeket.

A készülék oldalán krómcsík fut végig, időtállósága megkérdőjelezhető, remélhetőleg tovább bírja, mint a régi Nokia modellek / 7360 /. Jobb oldalt találjuk a hangerőgombokat, szintén króm-hatással.
A bekapcsoló gomb a készülék tetején kapott helyet, középen, mellette bal oldalt a 3,5-es jack csatlakozó.

A fehér verzió hátlapja kicsit csillogós, lakkozott, de nem dél-koreai érzésű. A rózsaszín hátlap anyagában színezett, nem csillog, neten polikarbonátnak említik.

Kapunk még egy 5MPx-es kamerát, amely sajnos fix fókuszos, nem ez lesz a fotózás bajnoka.
A hátlap alá kukkantva találnunk egy a hardverhez mérten nagy telepet, 2000mAh azt hiszem elegendő.

Két SIM, microSD, ezek foglalnak még itt helyet.
Megnyomogatva a készüléket ropogás nem tapasztalható, az anyaghasználat jó, a krómcsík kicsit feldobja, kérdés belül mi fog minket feldobni?

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények