2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ZTE V967S - Dual SIM-es nagy testvér

    Szép lassan megérett bennem a gondolat, hogy mi lenne, ha Kínából rendelnék egy telefont?! Az itthoni piac nekem sajnos túl drága, főleg, ha egy kicsivel erősebb hardverre vágyom. Így hosszas kutakodás után rátaláltam a megfelelőnek hitt példányra, és egy rövid használat után most megosztanám veletek az eddig tapasztalt érzéseket, tényeket. (Ez nem egy műszaki/szakértői leírásnak szánt valami - mielőtt majd jönnek a kioktató hozzászólások -, hanem egy összefoglaló a döntés előtt álló vásárlók számára, ami nekem sem jött volna rosszul a végső döntés meghozatalakor).
    Kedves távol-keleti testvéreink alaposan becsomagolva, postával küldték el számomra a kis csomagot, amit a megrendelés napjától - nem egészen 12 nap múlva - már a kezemben is tarthattam, és mellé még párosult is egy kis vigyor az arcomon, mivel minden gördülékenyen ment (vám)!

    A kicsomagolás után egy fehér, egyszerű dobozba botlottam, amit gyorsan fel is bontottam.

    Tartalmazott a telefonon kívül egy béna, fehér szilikon tokot (kuka), adatkábelt, töltőegységet átalakítóval, egy ajándék képernyővédő fóliát és egy rövid kis ismertetőt, nem olvasható karakterekkel persze, de sebaj, ez legyen a legnagyobb gond. Na és a méretes aksit, aminek kapacitása 2500 mAh.
    Füles és memóriakártya nem képezi a csomag tartalmát, legalábbis annál a webshopnál, ahonnan én rendeltem.

    Folytatás...

    ZOLL30 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.