2016. augusztus 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Youtube techcsatorna

  Mostanában elég sok videót megnéztem a LinusTechTips-en, és gondolkodóba ejtett, hogy lenne-e értelme egy hasonló magyar csatorna elindításának, mert a hasonló jellegű magyar csatornák száma jelenleg 0 tudtommal. Engem is meglep, mennyire sokan szereznek információt manapság már ilyesmiről is YouTube-on.
  Nextgen újságírás.
  Vannak, akik néhanapján bemutatnak egy szponzorált laptopot, vagy mobilt, hogy mi tetszett nekik benne, meg mi nem, de objektív széleskörű teszteket csak írott formában találni(ezért is köszönet a PH csoportnak). Sem hardverekkel foglalkozó, sem tudást közvetítő csatorna nincs, pedig rengeteg téma van, amit érdemes, és lehet boncolgatni.
  Tizenegynéhány éves korom óta folyamatosan követem a pc és mobil technológiák fejlődését, ami összességében 15 éves hátteret jelent, közben megszereztem két mérnöki diplomát, rengeteg gép megfordult a kezem alatt, igyekszem mindig mindent magam összerakni, megjavítani, szabadidőmben is általában ilyesmiről olvasgatok. Szóval abban nem kételkedek, hogy tudnék hasznos információval szolgálni.

  Folytatás...

  Zoli0726 1 napja 24

 • Androidos játékfejlesztés

  Nagyon lelombozó szerintem az a kínálat, ami jelenleg az androidos játékpiacon van.
  Hulladék pénznyelő játékok tömkelege. Szeretnék valami old school játékkal modern köntösben előrukkolni.
  (kihívás, cél, nem egyérintéses játékmenet modern korhoz illeszkedő grafikus elemekkel)
  Egy ideje már dolgozom rajta és egész jól haladok vele.Viszont a grafikával bajban vagyok. Sajnos magamtól egy pálcikaembert sem tudok rendesen megrajzolni. Nagyon kellene egy grafikus, aki tud igényes animációkat rajzolni.
  Ha valakinek lenne kedve betársulni, vagy van olyan ismerőse akit érdekelhet a dolog, azt nagyon szívesen venném.

  Zoli0726 1 hónapja 8

 • Xbox One kontroller probléma

  Sziasztok!

  Két napja vettem egy Xbox One kontrollert a PC-mhez, és azt vettem észre, hogy az analóg stickek középállása eléggé pontatlan, nem valami feszes.

  http://html5gamepad.com/ -on ezeket az értékeket kapom egy véletlen elengedéskor. 2-3 százalék még nem vészes, de van amikor ez 10 százalékig is felkúszik. (-1;1) tartományban
  Tekintve, hogy vadonat új és 19 ezer forintba került, felmerül bennem a kérdés, mennyire érdemes ezt lenyelnem.
  Sajnos a neten azt találtam, hogy az eset egyáltalán nem egyedi, felháborodott xboxosok ezrei jeleztek hasonló problémát a Microsoft weboldalán.

  Egyelőre a használatban nem zavar, de megköszönném, ha aki teheti, lecsekkolná, hogy lehetséges egyáltalán pontosan nullában megállítani az analóg vezérlőt, vagy mindegyiknél jelentkezik a probléma. Jó lenne tudni, mielőtt a garanciáztatásba belekezdenék.

  Köszönöm.

  Zoli0726 7 hónapja 0

 • Én vs Lumia 735

  Megküzdöttünk, és sajnos alul maradtam.

  Egy hete használom az új Lumiám, és egész egyszerűen minden nap felbosszant.
  Eddig egy lumia 520-am volt, amivel meglepő módon teljesen boldog voltam, minden működött. Pont azokat a dolgokat használtam rajta, amit most is, se többet, se kevesebbet.
  Előre akartam lépni és hátra sikerült.

  Nincsenek nagy elvárásaim, Microsoft szolgáltatásokat használok, nem kell teleszemetelnem 3rd party appokkal a mobilomat, elégedett vagyok azzal amit a Outlook/Onedrive nyújt.

  Email, böngészés, skype, facebook, youtube, zene. Ennyi.

  Elsőre annyira letaglózott a mobil, nagyon jól néz ki, a kijelző is gyönyörű, egyébként szélvész-gyors, minden sokkal hamarabb nyílik meg mint az 520-ason.

  Viszont a hektikus értesítések teljesen beárnyékolják ezt. Ha bármikor megszakad az adott netkapcsolat, kiugrok boltba, otthonról munkába, munkából haza, egyik helyről a másikra, de még akkor is ha csak wifiről mobilnetre váltok, nem értesülök tovább semmiről. Mindent manuálisan frissíteni kell, hogy újraépüljön a kapcsolat.

  A skype meg egyenesen katasztrófa, nem csak az üzeneteket, a hívásokat sem jelzi.

  Mi lehet a gond?

  Az internetelérés stabil, otthon is, a melóban is, ráadásul a mobilnet sem változtat semmin.

  Folytatás...

  Zoli0726 1 éve 0

 • Nokia garancia

  Ezt nevezem. Beadtam reggel a Lumia 520-amat hardware-es problémával, és délben már mehettem is érte, és tökéletesen működik.
  Régebben, amikor egy samsungommal volt gond laza másfél hónap múlva kaptam vissza a mobilomat(jó ez már nem most volt), de meglepően kellemesen csalódtam a Nokiában, mindenkinek így kellene. :K

  Zoli0726 2 éve 14

 • A4Tech X7 F5 gamer egér bemutató

  Egy belépő szintű, ár/érték arányban jónak mondható gamer egeret szeretnék nektek bemutatni.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 54

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.