2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mekkora faszaság már

    A Dr. Pepper?(a többit akkor hagyjuk, nem fogom magam már ezzel strapálni, de úgyis fognak jönni a kommentek, hogy tanulj meg értelmesen írni, stb, pedig hát a szövegkörnyezet alapján a koromban nem a kormot, hanem a velem egyidőst jelenti, no mindegy, ez van, kiválasztunk randomra egy mondatot, kifigurázzuk, kifordítjuk a tényleg egyértelmű jelentését, és jól leb*sszuk a gyereket, hogy nem tud értelmezni, esetleg odahányjuk neki, hogy harmadszorra sem tudjuk elolvasni. :((( )

    vsgaborr11 14 éve 33

  • Ahahahahahah

    http://antropos.hu/galeria/3284/nagykepek_030.jpg
    lol :D

    vsgaborr11 14 éve 7

  • Dr. Pepper!

    Tudtok Győrött olyan helyet, ahol lehet kapni Dr. Peppert?Mosonmagyaróvár is jó.

    vsgaborr11 14 éve 48

  • HTML, CSS - 1.

    Itt kérdéseket fogok feltenni, amiket a tutorialokból nem értek, vagy nem térnek ki, és én nem tudok, viszont másoknak még jó lehet.
    1.,
    Hogyan kell egy .diven belül a linkek színét beállítani?

    Próbálkoztam, hogy nem zárom be a div taget, hanem bele írom az a, a:hover, satöbbit, de nem sikerült. (Yep, elég newbie vagyok CSS területén, de igyekszem.)

    vsgaborr11 14 éve 14

  • ...

    Voltam ma a Gárdonyiban, a volt iskolámban, azt mondták a volt osztálytársak, hogy a büfénél gyülekezünk. Ki volt ott? Kiszi, Wiki, és a barátnője. Oda mentem, mert azt hittem, picit hátrébb állnak, köszöntem, Kiszivel kezet fogtam, Wiki mit csinált? "Jajj, Istenem", és elfordult fintorogva. A barátnője picit furcsán nézett, én meg legszívesebben meg fojtottam volna, hogy még a köszönés is luxus b*zmeg. Utána felmentem, és találkoztam a többiekkel. Szóval meg volt a #napifacepalm is.

    vsgaborr11 14 éve 2

  • Hol vannak?

    Ádyzzal mi lett?
    Voyage-dzsel mi lett?
    ,,no name"-mel mi lett?
    Ulkesh-sel mi lett?
    Nem flame keltésből, csak kérdezem.

    vsgaborr11 14 éve 18

  • It's a Beginning of a beautiful Friendship

    Az osztálytársak nagyon jó fejek, egyáltalán nem az az "én leszarok mindenkit, mert ETO-s vagyok" focistával, és nem épp az a budapesti "olcsókurva"(igen, lett egy pestről győrbe érkezett osztálytársnőm). Emellett aki mellett ülök hátul(jobban mondva 6-an ülünk ott) az egyik legjobb haverom, a másik meg egy jófej csávesz, ráadásul az osztályfőnökünk marha rendes(tényleg törődik az osztállyal, nem az a "cukorkát osztogatok 8.-oknak"), viszont kicsit magas a hangja, pedig 44 éves férfi :) Illetve a tanárok is normálisak, nem kaptam rosszakat(eddig úgy néz ki legalábbis). Szóval: Gimnázium, 9. #hellyeah :R
    (Mondjuk még meg kell szoknom a Laudetur Jesus Cristus köszönést, még a világi tanárok is ezt követelik meg, sőt keresztvetést megkövetelnek. Hiába, bencés suli :) )

    vsgaborr11 14 éve 7

  • Írjatok nekem Android játékokat

    A legjobbakat. Mert akkor lehet, hogy nem a Wave, hanem egy androidos készüléket veszek.

    vsgaborr11 14 éve 13

  • Melyik telefont vegyem meg(szavazás)

    -Sony Ericsson XPERIA X10 +3
    -HTC HD2 +3
    -HTC Desire +11
    -HTC Wildfire
    -HTC G1
    -HTC Legend +1
    -Samsung Galaxy S +4
    -Samsung Galaxy 3
    -Samsung i8910 HD
    -Samsung Wave +4 - Nyert!
    -Motorola Milestone +3
    -Acer S100 Liquid

    És a nyertes pedig számomra ár/érték arányban a Wave lett. Olyan játékokat láttam rá, majd magam alá hugyoztam. Régi vágyam egy G1, de már sajna idejét múlt. Majd 20k alatt meg veszem.
    Köszi mindenkinek, aki szavazott.

    vsgaborr11 14 éve 46

  • kick, ban, del, kill plz

    ezt így egybe.
    cájz.: igazad volt, unpineltem a taskbarból, sokkal több helyem maradt.

    vsgaborr11 14 éve 3

  • Miért?:'(

    Amennyire kezdem megismerni wikit, annyira kezd látszódni, hogy szép-szép, de az iq a 0 fele konvergál :( Pl., nem tudta mi az a jellem, meg erről a dalról azt hitte indiánzene... És amikor írtam neki, hogy milyen furcsa, hogy olyannal barátkozik, aki szereti a twilightot és justin biebert(btw fiú :W ), akkor egyszerűen ezt írta:

    "figyelj ha neked nemtetszik nyilván ezért nem barátkozol ilyenekkel de nekem teccik és énmeg lehet hogy pont olyanokkal nem barátkozom mint te. nem az alapján válogatom meg a barátaimat hogy mit szeret.. "

    Most valószínűleg megutált egy életre. Tudom, hagyjam a francba, de szeretem. Viszont azért reagáltam még rá két sort:

    "én sem az alapján válogatom meg bazmeg
    nem kell sznob köcsögnek nézni
    csak tudod, vannak olyan dolgok, amik...áhh, mindegy."

    vsgaborr11 14 éve 47

  • az iOS 4-ről(nem akarok flémet kelteni)

    Szóval csak nyugodtan.
    The Pulp Fiction Ban.

    vsgaborr11 14 éve 6

  • Galaxy Tab

    Ha tényleg 199$-t lesz árusítva, veszek egy ilyet karácsonyra. Csak akkor marad-e pénz a Galaxy 3-ra, meg a 3DS-re, meg a Zune HD2-re....Ajjaj, anyagi gondjaim lesznek itt :O

    vsgaborr11 14 éve 13

  • Zune HD - Magas felbontású szerelem

    A Microsoft egzotikuma végre Magyarországon is tesztelve.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 51

  • Zune HD

    Holnap 12:05-kor lesz kiengedve!

    vsgaborr11 14 éve 3

  • Kész a Zune HD cikk

    Eljött a pillanat, amire sokan vártak(remélem):Kész a Zune cikk. Egész eddig nyaraltam(nagyanyáméknál+hotelben is voltam, meg most megint leszek), ezért gyorsan felrakom most. Sávszélességemből adódoan a képek nem lesznek nagyithatóak.

    vsgaborr11 14 éve 5

  • Sajnalom

    Hogy meg nincs kesz a cikk, de nem fertem meg hozza nagygephez, szerencsere a cikk fent van a dropboxomon(meg a san andreas menteseim :D) de a nagyja mar bizony kesz. Ezt most zunerol irom, ezert olyan, amilyen. Ja es azt almodtam, hogy havernak lett egy boltja, es 47k-t arult sony ericsson x10-hez hasonlo keszuleket(csak 5,8 inches super oled kijelzovel :D). Na befejezem a szovegelest, mert nemsokara megyek unokatesomekhoz,azokat is reg lattam, btw most nagyszulloknel leszek 20.-ig.

    vsgaborr11 14 éve 0

  • 'Ztakurva

    vsgaborr11 14 éve 11

  • Zune HD unboxing

    Elfelejtettem basszus kitenni a linkjét, de akkor: itt tekinthetitek meg
    (bocsánat tényleg, de épp az Audiosurföt töltöttem, meg csináltam a Zune acc-ot, és a nagy üvöltözés közben elfelejtettem a videó linkjének kirakását)

    vsgaborr11 14 éve 3

  • MEGJÖTT A ZUNE HD!

    Ugye tegnap azt írtam, hogy jöhetnének már a cuccosok. Na, ma az N95-höz a ház, a Zune HD, és az N95-re a rendelt fólia is megjött :)
    Na és akkor az unboxing videó itt érhető el.
    A minőség sajnos nem a legjobb(mobillal vettem fel), de a screenshotok majd remélem jobbak lesznek(van a Zune HD-n belül screen shot felvételi lehetőség, még nem próbáltam)

    vsgaborr11 14 éve 20

  • Jönnek már a cuccosok

    Ma a Wii-hez a hand strap jött meg(nem tudom magyarul), tegnap pedig az USB-töltő az N95-höz. Remélem pénteken itt fog már heverni a szobámban a Zune HD.

    vsgaborr11 14 éve 3

  • Új az avatarom!

    Új lett a PH!-s avatarom, aki felrakta a scriptet az meg is tekintheti. Amúgy direkt ilyen, az eredeti videóból kiszedve, szerintem marha jó :D A zene is, a csávó is 5 csillag, szóval megérdemli :) A csengőhangom is valószínűleg ez lesz.

    vsgaborr11 14 éve 4

  • Fontos lenne!

    Gyerekek, aki nagy eBayes!A Zune HD-t a srác még nem jelölte meg shippedként, ma küldtem neki levelet, még nem válaszolt(tudom, reggel van náluk), és már 5 napja fizettem ki, de még mindig nem küldte el. eBaynek mikor szólhatok, hogy give my money back?

    vsgaborr11 14 éve 10

  • Zune HD Érkezés!Érkezés?Érkezés!

    Eladó mondta, hogy mikor indul munkába, feladja a Zune HD-t. Rendes a csávó, de előbb is küldhette volna.
    Update:Aki akar a Zune HD-ról infókat, az nézze meg ezt a topikot.

    vsgaborr11 14 éve 25

  • Az eBay beszippantott

    Most például a Zune-hoz vettem egy Sony MDR-EX700 Earphones másolatot egy szép kis SONY zsákocskával :) Illetve egy teljes fehér házat az N95 8GB-ra, mert most eléggé viharvert a kicsike. Ja és mindkettőt két napon belül feladták, a Zune-t még nem(ugyanakkor lett fizetve, mint a ház, tehát 2 napja, még ott reggel 6 óra van, szóval lehet ma küldi el, mert 3 napon belül kell küldenie mindenkinek)Szóval az eBay máris beszippantott, fantatic ebayer vagyok :D(nem vicc, mindenki azt írja, hogy fantatic)

    vsgaborr11 14 éve 4

  • _

    déli tréning íz dán :D (bár ez hajnali, amúgy Zune HD kifizetve, és a 35k-s paypal átutalással Verified PayPal felhasználó lettem, mostmár megbíznak bennem az eBayen :D )

    vsgaborr11 14 éve 4

  • _

    Napi edzés íz done.

    vsgaborr11 14 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.