2020. április 10., péntek

Gyorskeresés

Miért is nem lehet facebookra kiírni, hogy be van rúgva valaki?!

Írta: | Kulcsszavak: this is gonna be so on my blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Rég voltam fent Logouton, sok minden történt ezalatt a periódus alatt, de azért ez már kiverte nálam a biztosítékot.
Tegnap délután két osztálytárslánnyal fbchateltem, és mondták, hogy mennek Deákba(ilyen rissz-rossz diákbál, nem lehet inni, zene is rossz, heringhangulat, rajoskodó idióták, csakhogy pár problémaforrást megemlítsek), és hogy majd terve lesz véve, hogy az egyik csaj bátyjáékkal isznak majd. Mondtam neki, hogy egy drunkcallt majd eresszenek el nekem, ha isznak otthon. Erre csörög a teló 20-21 óra körül, hogy ők már mennyire részegek stb. Ezzel így még nem is lett volna gond, DE! Kiírtam Facebookra.
Tudni kell, hogy egyik koleszosnak már van záradékosa, és ezért adja a nagymenőt, de ha fb-ra valami ki van írva, már egyből be van szarva, hogy jaj mi lesz, ha egy atya/tanár/takarító/rokon/random személy meglátja, meg különben is, te mekkora hülye vagy. Oh, okay, akkor törlöm azt a kommentemet, amiben leírom, miket mondtak, és csak annyi volt kiírva, hogy az osztálytársamék mennyire részegek, Me Gusta, mindenki biztos boldog.
Aztán lefeküdtem aludni fél 12-kor.
Ma pedig arra kelek fel, hogy össznépi "de idióta vagy te baszdmeg VBG, hogy ilyeneket kiírsz, meg különben is, most fogom rajtad minden sérelmemet kiélni ezzel, és így lesz végre okom utálni téged, te szemét mocskos!" kommentek a bejegyzésnél, message-ben pedig már el is lett küldve, hogy sajnáljuk, amiket mondtunk, de ezt nem vártuk volna, bla-bla-bla, szokásos szöveg. Hehe, mindenki mérges rám az osztályból, FFFFFFFFUUUUUUUU. Aztán twitteren felhívták a figyelmem, hogy nehogy már hagyjam magam, aki részeg, viselje következményeit. Én ezt megírtam message-ben, a bejegyzést pedig töröltem.
Sic transit gloria mundi. Ja, és kurvára elegem van már ebből a képmutató osztályból, hogy osztály fele nagy arcok vagyunk, tanárok fele meg: "jaj, mi soha sem iszunk, mindig tanulunk"....
Update: Kaptam egy helyes sms-t nagy cigizős, tépős, részeges "barátomtól", hogy szedjem le de kurvagyorsan a flickr-ös képeket. Hát a nagy lópikulát, azt.

Hozzászólások

(#1) ló úr


ló úr
(őstag)

Nah igen erről tudnék órákat és ódákat is mesélni,h mi az a bizonyos képmutatás,nyígás,nagyoskodás,húdekeményvagyokwazze dolog,aztán meg összehugyozom magam dolgokról. De nem szabad csúnyául beszélni itt,szal nem teszem. Nem vagyok már gyerek,megéltem már ezt azt én is az életemben!
De,h a tmánál maradjak,szerintem az,h vki berúg péntek vagy szombat vagy vasárnap este,vagy akár hétköznap suli időn kívül bármikor ahhoz k**ra semmi köze sincs se a sulinak,se a tanári karnak se az igazgatónak,se senki ilyen személynek! Szal a közfelháborodás ami feléd irányul szerintem gyerekes,kis p**csök szoktak így viselkedni,mint azok akik neked osztották az észt azok után,h berúgtak,sőt el sem hívtak amikor kérted őket,h hívjanak! :) Ez is csak azt erősíti meg,h kis képmutató senkiháziak az említett osztálytársaid :) Ezt a kis irományt akár posztolhatod is nekik az említett közösségi portálon,akár elérhetőségemmel együtt is :) Csak,h egy kicsit kapjanak már észbe,h saját magukon kívül,és esetlegesen a szüleiken kívül senkinek semmi köze ahhoz,h szabadidejükben mit csinálnak!(Csek elmondom,h mi suliban órán ittunk mikor a tanár a táblára írt,meg szünetben stb.,még részegen mentünk be a csütörtök esti party után,szal...ha minket nem rúgtak ki...) Ezáltal a suliban sem fognak emiatt semmit sem kapni,még ha esetlegesen ki is derül a dolog,vagy elolvassa vmi illetékes! Köszönöm szépen a lehetőséget,h ezt leírhattam :D

[ Szerkesztve ]

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#2) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Huhh.. de béna egy csapat lehet az.. :U

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#3) ló úr válasza Thunderzolee (#2) üzenetére


ló úr
(őstag)

Háth az :D

"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"

(#4) czundermák


czundermák
(aktív tag)

Azt kívánom ennél nagyobb problémátok ne legyen az életben... :N

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#5) CséZé


CséZé
(őstag)

csicskák.

(#6) mexicanraven


mexicanraven
(aktív tag)

F*szkalapok!!
Én is ismertem/ismerek ilyen arcokat, lekoccoltattam mindet...
Frenkiznek ezerrel,hogy ők jajj de tudnak inni,ha baj van vagy eljön a másnap akkor meg jön az én alig ittam,meg a ku*vára bírom a piát duma!
Mindenki a saját tetteiért legyen felelős!!
Egyetértek maximálisan ló úrral és veled is!:R

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#7) danih


danih
(addikt)

Egy normális mondtat nem volt ebben a bejegyzésben, úgy érzem a poszt-toló érzelmileg annyira a hatása alatt van a történteknek, hogy képtelen összeszedni a történteket egy olvasható gondolatmenetbe.

(#8) Bling95


Bling95
(őstag)

Ennél már csak az a jobb amikor eljátsza vki hogy bevan baszva, ahogy társaságba kerül elfelejt egyenes menni meg fuuu jéézusom mennyit ittam aztaQ, aztán ahogy egyedül van hirtelen megtanul járni.

Egyébként a tanároknak ugysincs semmi köze hozzá mit csinálsz hétvégén, sőt nekem van olyan tanárom aki mondta hogy ne lepedüjünk meg ha valahol összefutunk az éjszakában :D

(#9) Brutforsz


Brutforsz
(aktív tag)

Vihar egy kanál vízben.

Egyébként nincs is annál szebb, mint amikor valaki ostobaságot csinál, majd amikor ezért jogosan leszúrják, még ő háborog.

Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

(#10) Pukkancs


Pukkancs
(tag)

Hasonló idiótákkal vagyok egy osztályban, azt csodálkoznak, hogy nem barátkozok velük...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.